Lakiery klasyczne

Miss Sporty Wonder Metal Metaliczny lakier do paznokci

• 10 maja 2023 o 10:27
    Efekt ładny, niestety nie na długo
    Jako "metaluwa" czułam się oczywiście w obowiązku posiadać ten industrialny lakier, połyskujący powagą, sławą i chwałą. I od razu powiem, że po lakierze o nazwie "Wonder METAL" spodziewałam się efektu metalicznego, a nie perłowego, innego srebra z błyszczącymi drobinkami. Ale czy ja mówię, że, w związku z tym, mi się nie podoba?;) oczywiście, że nie. Nie żałuję zakupu, bo paznokcie, tak czy tak, wyglądają w nim pięknie - są optycznie wydłużone, przepięknie wyeksponowane. Minus jedyny - dwa dni na paznokciach to max. Zwykle już po pierwszej dobie pojawiają się ubytki. Szkoda. Ale i tak go lubię i pewnie jeszcze kupię. Aha. Szybko zasycha i wystarczy jedna warstwa dla super efektu!!!
    Zalety:
    • mimo wszystko - kolor;
    • szybko schnie;
    • świetny efekt już po jednej warstwie
    • za niewielkie pieniądze (normalnie dycha, ja kupiłam za 5 zł).
    Wady:
    • szybko odpryskuje.
  • 16 kwietnia 2020 o 10:17
    Ma interesujące kolory
    Na plus można dać ciekawą gamę kolorystyczną i cenę. Na paznokciach także wyglądają one ładnie, nie jakoś dziadowato. Jak na lakiery z ten firmy trzymają się dość długo - u mnie kilka dni do pierwszego odpryśnięcia, ale to wiadomo kwestia indywidualna, kto co wykonuje rękoma. Są wydajne. Ogólnie za tą cenę, to dobra seria lakierów,
  • 5 kwietnia 2020 o 13:03
    Niczym brokat na skórze
    LakierWonder Metal w buteleczce mieni się niczym brokat na skórze. Pod różnym kontem padania światła ma troszeczkę inną barwę, jak by cieniowane. Buteleczka jest okrągła, poręczna, z czarnym pędzelkiem który jest bardzo króciutki a włoski zbite. dobrze nakłada się nim lakier. Metaliczny lakier do paznokci ma konsystencję gęstą, jeśli lubicie delikatniejszy efekt wystarczy jedna warstwa, jednak dla lepszego efektu polecałabym dwa razy przemalować paznokieć. Lakier potrzebuje troszkę czasu by mógł wyschnąć, nie jest to 60 sekund, w szczególności jeśli nałożymy dwie warstwy. Co do trwałości, pewnie to też zależy co robimy, a aczkolwiek u mnie utrzymuje się on do 3 dni, ładnego wyglądu. Nie jest to super długo, ale tez nie tak krótko, Cena jest przyzwoita, jest dostępny w większości drogeriach.
  • 3 kwietnia 2019 o 13:32
    Super lakier
    Bardzo lubię lakiery metaliczne, fajnie że Miss Sporty wprowadziło takie lakiery. Wystarczy nałożyć jedną warstwę produktu, by uzyskać intensywny efekt, lakier szybko schnie i jest dość trwały. Dodatkowo można je kupić w niskiej cenie.
  • 8 września 2018 o 1:43
    Dobry
    Lakier jest naprawdę bardzo dobry. Ma piękny metaliczny kolor, utrzymuje się spokojnie przez kilka dni bez odpryskiwania. Jedyne na co warto uważać to aplikacja, podczas malowania na paznokciach lakier tworzy takie malutkie kreski (jakby włosie pędzelka się odbijało) więc musimy malować je prosto, inaczej mogą być widoczne nierówności
    Zalety:
    • niska cena
    • ładny kolor
    • trwały