Lakiery klasyczne

Barry M Nail Paint Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 8 lutego 2025 o 0:11
    Dość dobry
    Lakier do paznokci ma ladny delikatny kolor, krycie nie jest aż tak bardzo mocne, ogólnie jest wydajny jesli chodzi o pojemność trwałość jest średnia. Na każdą porę roku jest idealny oraz okazję.
    errola
    7 lutego 2017 o 21:22
    niesamowicie wytrzymały
    Mam kolor Waikiki, - piękny, intensywny zielony. Groszek właściwy, taki trawiasty. Fantastycznie wygląda na paznokciach. Jedna warstwa wystarcza na pełne pokrycie płytki paznokcia. Bardzo długo się utrzymuje na paznokciach. U mnie ładnie wyglądał przez 4 dni. Bardzo dobrze się zmywa.
  • 9 lutego 2016 o 13:58
    Swietny
    Lakiery maja swietna game kolorystyczna. Kazda znajdzie kolor dla siebie. Ja mam 273 raspberry i jestem nim zauroczona. Wystarczy jedna warstwa aby kolor byl intensywny. Nie ma zadnych przejasnien. Lakier trzyma siebardzo dlugo, bo az ok 7dni. Pedzelek jest idealny do rozprowadzania bo zgrabny ale nie za maly. Cena jest rewelacyjna. Polecam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 17 września 2015 o 16:52
    Barry M.
    Mam trzy lakiery z tej firmy, z kolorów jestem zadowolona a także z Topcoat przypadł mi do gustu w 1000%. Zapach jak każdy lakier do paznokci mi nie przeszkadza, dwie warstwy na zakrycie, sciera się po trzech-czterech dniach. Jednak jak chodzi o bialy kolor, nie polecam , jest glutowaty, rozprowadza się cięzko, robią sie dziwne zacieki na paznokciu , może trafiłam na stary lakier albo jakiś wstretny gremlin go otworzył i zostawił na wyschnięcie :/ Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania w trakcie użytkowania
  • 23 listopada 2014 o 14:07
    Faktycznie - farba
    Tak jak nazwa wskazuje, to prawdziwa farba do paznokci. Brzydko pachnie, dziwna konsystencja, rozlewają się bardzo na skórki. Słabe krycie, wymagają minimum dwóch warstw. Już raz nałożone, dość szybko schną i są trwałe, jednak lakier jest tak ciężki, że zdecydowanie czuć go na paznokciu (pierwszy raz miałam takie uczucie). Dziwny kosmetyk. Używam tego produktu od: sporadycznie od dwóch lat Ilość zużytych opakowań: napoczęłam dwa

Zobacz także inne Lakiery klasyczne