Lakiery klasyczne

NeoNail Warming Memories Collection, Lakiery hybrydowe

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 listopada 2021 o 15:23
    Lakier hybrydowy
    Kolory dobrze kryją. Wystarczy 1-2 warstwy. Nadają się na każda porę roku. Myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Są gęste i nie rozlewają się na skórki przez co nakładanie ich jest wygodne i szybkie.
    Zalety:
    • gęste
    • ładne kolory
    • dobrze kryjące
  • 5 maja 2020 o 12:56
    ładne neutralne kolory
    Odcień mulled wine to jeden z moich ulubionych kolorów lakierów hybrydowych. Jedyny który kupiłam kolejny raz po zakończeniu pierwszej buteleczki. Raczej nie powtarzam kolorystyki ale ten odcień jest tak ponadczasowy, pasujący do wszystkiego że muszę go zawsze mieć pod ręką. Wygląda ładnie zarówno na krótkich jak i na długich paznokciach. Odcienie są przygaszone, spokojne, każdy znajdzie coś dla siebie. Dwie warstwy wystarczają na dokładnie pokrycie paznokci. Nie zostawiają smug, tworzą jednolitą warstwę.
    Elizeum
    2 marca 2020 o 21:29
    Bardzo je lubię
    Kolory tych lakierów są uniwersalne, nie "krzyczą". Gama rozciąga się od jasnych do ciemniejszych, ale i tak pasują do wszystkiego. Mają bardzo dobre krycie, dwie warstwy w zupełności wystarczą. Są wydajne, o odpowiedniej konsystencji. Jedynie cena jest za wysoka w stosunku do innych czołowych firm.
    Zalety:
    • kolory i ich wybór
    • krycie
    Wady:
  • 29 października 2019 o 22:49
    Najlepsze lakiery hybrydowe które są dostępne na rynku dla laików
    Jestem wielką miłośniczką manicure hybrydowego. Moim pierwszym zestawem startowym którego używałam na którym Uczyłam się właśnie tego rodzaju w manicure był właśnie zestaw neonail i do dziś jest on najbliższy mojemu sercu. Neonail warming Memories Collection jest nową serią lakierów hybrydowych. Kolorki to piękne. Podbiły moje serce. Lakiery mają typowe odcienie jesienno-zimowe idealne na obecną porę roku. Osobiście mam 4 kolorki w swojej kolekcji kropka na lakierach bardzo łatwo się pracuję. Lakiery idealnie pokrywają płytkę paznokcia. Często wystarczy już jedna warstwa aby idealnie pokryć bez prześwitów. Legalnie Spływa z paznokcia oraz nie kruszy się. Manicure jest długotrwały kropka lakiery chwyty współpracują z kosmetykami innych Marek finansowych do manicure. Jeżeli chodzi o wydajność to lakier jest bardzo wydajny wystarczy naprawdę na długi czas kropka Opakowanie jest klasyczne. Jeżeli chodzi o cenę to na ten na taką jakość produktu zaraz to nie taka wysoka
    pixxxy
    29 października 2019 o 22:42
    Delikatne i kobiece
    Cała kolekcja niesamowicie mi się podoba, to kolory idealne na jesień i zimę. Klasyczne, delikatne, dające wiele możliwości. Nie miałam żadnych problemów przy aplikacji, kolor ładnie krył nawet przy 2 warstwach, co często przy jasnych lakierach jest problematyczne, tutaj nakładał się bardzo ładnie. Lakiery nie sprawiają problemów, nie bąbelkują ani nie marszczą się przy utwardzaniu, manicure z ich użyciem jest trwały.

Zobacz także inne Lakiery klasyczne