Lakiery klasyczne

Golden Rose Express Dry Nail Lacquer Szybkoschnący lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 64 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 kwietnia 2025 o 0:31
    Ładny kolor
    Lakier do paznokci ma ładny kolor, jest delikatny, subtelny nie rzucający się w oczy , trwałość jest niestety słaba bo kruszy się po trzech dniach , dość szybko schnie . Cena nie jest aż droga tylko wytrzymałość słaba .
  • 9 stycznia 2024 o 13:06
    Ok ale
    Lakier jest w bardzo zgrabnej buteleczce z wygodnym pędzelkiem, z tych szerszych. Wybór kolorystyczny niestety raczej nie wielki. Lakier faktycznie szybko schnie, nie smuzy i zostawia piękny połysk. Dwie warstwy w większości przypadków wystarczą. Niestety minusem jest to że dość szybko zasycha w opakowaniu. Jest to najmniej żywotna seria, więc jeśli malujecie paznokcie rzadko, albo kupicie kolor po jaki sięgacie okazjonalnie może się zmarnować. Natomiast jeśli macie mało lakierów i zależy wam na czasie, wtedy polecam. Cena jest dość wysoka ale wciąż akceptowalna.
    Golaa
    2 listopada 2020 o 19:42
    Mój ulubiony
    Szybko schnie, łatwo się nakłada. Długo się utrzymuje na paznokciach. Wystarczy jedna warstwa lakieru, dla uzyskania super efektu. Mam chyba wszystkie odcienie jakie wyprodukowano. Nie robi "bąbelków".
    Zalety:
    • Niska cena
    • Szybko schnie na paznokciu
    • wiele odcieni do wyboru
    • Nie wysycha
    Wady:
    • Mała pojemność.
  • 3 października 2020 o 12:48
    Wyższe oczekiwania
    Kosmetyk zdecydowanie nie spełnił moich oczekiwań. Nie zadowolił on mnie na żadnym z etapów. Począwszy od tego, że ma mniejszą pojemność niż standardowe (6ml). Kontynuując: jego rozprowadzanie jest nieprzyjemne, nie idzie to w sposób gładki. Przy jednej warstwie są prześwity i jest to zdecydowanie niewystarczające. Kolor również nie jest niezwykły (posiadam numerek 71) i myślałam, że będzie to większa intensywność. Lakier faktycznie wysycha szybko i może przez to jest problem z jego płynnością. Jest poręczny, malutki, pędzel nie jest zbyt dużej wielkości, nie ma większych problemów z użytkowaniem. Zapach standardowy, cena niewygórowana, jednak nie wywarł na mnie pozytywnego warzenia i na pewno nie skuszę się ponownie na lakier tej serii.
    Zalety:
    • szybkie wysychanie
    Wady:
    • kolor
    • prześwity
    • niewystarczająca jedna warstwa
    U konsultantki
  • 6 sierpnia 2020 o 13:40
    Tani i dobry lakier.
    Miałam jeden odcień z tej serii, udało mi się zużyć go do końca, 59 głębokie bordo, piękny, kobiecy kolor, dla miłośniczek ciemnych odcieni. Lakier posiada średniej szerokości pędzelek, dla mnie wygodny, ponieważ mam takim łatwiej domalować mi do krawędzi skórek zbytnio ich nie ubrudzić. Czy wysycha 60 sekund? Nie sprawdziłam tego na sobie, bo zawsze stosuję spray przyspieszający wysychanie. Jest to dosyć trwały lakier, ubytki zaczynają się pojawiać po około trzech dniach, czyli standardowo. Mój odcień miał dobre krycie, wystarczyły dwie warstwy by był jednolity i równy. Zgęstniał mi 5 miesięcy po terminie przydatności, w sumie to jakieś resztki na dnie, ponieważ zużyłam go prawie do końca.
    Zalety:
    • spora gama kolorów
    • wygodny pędzelek
    • kolor ma dobre krycie
    • wytrzymuje na paznokciach minimum 3 dni
    • długo pozostaje świeży
    • smukłe, poręczne opakowanie
    • tani, dostępny w szafach GR i na wyspach w galeriach handlowych