Garnier Ultra Doux [Naturalna Pielęgnacja], Odżywka do włosów cienkich `Drożdże piwne i owoc granatu`

• 3 września 2017 o 17:55
    porażka
    Po kosmetykach przeznaczonych do włosów cienkich oczekuję, że dodadzą objętości oraz takie zwiewności włosom. Nic bardziej mylnego, jedna z najgorszych odżywek jakich miałam okazję używać... -bardzo szybko się skończyła -objętości na pewno nie dodała -włosy się po niej bardzo szybko przetłuszczały -wysuszyła końcówki
  • 19 września 2015 o 15:44
    Zdecydownie nie.
    Kupiłam te odżywkę na promocji w Biedronce. Skuszona nie tylko niską ceną lecz też marką. Jako posiadaczka cienkich włosów, miałam nadzieję, że ta odżywka choć trochę je uniesie. Jednak myliłam się. Odżywka ładnie pachnie i ułatwia rozszczesywanie i niestety na tym jej działanie się kończy. PLUSY: -ładny zapach -ułatwia rozszczesywanie -niska cena MINUSY: -brak nawilżenia - nie nadaje objetości Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 14 maja 2015 o 15:24
    Oczekiwałam czegoś więcej.
    Kupiona za śmiesznie niską cenę okazała się śmiesznie niską jakością. Po pierwsze jest strasznie nie wydajna. Nie nawilża, nie dodaje objętości jedynie ładnie pachnie i ułatwia rozczesywanie Oczekiwałam czegoś więcej. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: prawie jedno
    velenoo
    26 grudnia 2014 o 14:03
    Nie.
    Nie robi nic. Plusy to jedynie ładny, delikatny zapach. No i jak dla mnie wydajna, odżywki używa się mało na włosy. No i minusy.. włosy po nałożeniu odżywki są dalej poplątane i suche. Beznadzieja. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 25 października 2014 o 17:55
    Nijaka
    Kupiłam tą odżywkę razem z szamponem do włosów tej samej serii. Jej opakowanie jest bardzo niewygodne, gdyż już po zużyciu około połowy odżywki jest problem z jej wydostaniem. Odżywka ma ładny, delikatny zapach i jest bardzo niewydajna. Wystarcza na około 2,5 tygodnia codziennego używania. Nakładam ją na całe włosy, ponieważ nie powoduje ich obciążania. Jej podstawowym zadaniem jest zwiększenie objętości jednak nie udało mi się dostrzec, aby to robiła. Odżywka delikatnie nawilża włosy oraz ułatwia ich rozczesywanie i na tym jej plusy się kończą. Nie kupię jej ponownie, ponieważ nic nie robi na włosach. Używam tego produktu od: 2,5 tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie