Avon Solutions, Youth Minerals, Night Restorative Cream Krem na noc z ametystem

• 23 sierpnia 2014 o 2:05
    Rewelacja!
    O ile nie przepadam za kremami na noc z firmy Avon, tak tymrazem jestem bardzo mile zaskoczona. Krem w pełni spełnia moje oczekiwania. Świetnie nawilża i odżywia skóre. Rano jest gładka, jędrna i bez oznak zmęczenia, promienna. Kremik też jest bardzo wydajny i pięknie pachnie... cóż chcieć więcej? Dodam, że mam 30 lat i jeszcze brak zmarszczek. Polecam, za tą cene, naprawe warto choć wypróbować.
    szeann
    26 sierpnia 2012 o 22:11
    Kolejny krem, który nic nie robi
    Kilkakrotnie przymierzałam się do zakupu tego kremu. W końcu się zdecydowałam i żałuję. Chwilę po nałożeniu twarz wygląda tak jakbym niczym jej nie smarowała. Krem nie daje zadnego efektu, nawilża tylko przez chwilę. Do tego ma okropny zapach. Dla mnie nie do przejścia. I nie należy do najtańszych, za taką kwotę można kupić naprawdę inny dobry krem. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    kashka
    13 maja 2012 o 17:22
    Tak!
    Używam wersji na dzień i na noc. Kremy te zostaną ze mną na długo, ponieważ nie powodują u mnie wysypu przykrych niespodzianek, co ma miejsce w przypadku innych kremów. Kosmetyki są zamknięte w szklanych słoiczkach ze srebrnymi zakrętkami. Wersja na noc jest jasnofioletowa. Ma nieco treściwszą konsystencję niż krem dzienny, ale i tak szybko i całkowicie się wchłania. Zapach jest przyjemny. Cena - szczególnie promocyjna - również :). Jeśli chodzi o nawilżenie to dla mnie jest całkowicie wystarczające. Na temat działania przeciwzmarszczkowego się nie wypowiem, bo póki co działam prewencyjnie :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
  • 10 lutego 2012 o 11:27
    Całkiem, całkiem...
    Na początku muszę zaznaczyć, że posiadam całą serię tych kosmetyków (krem na dzień, na noc, pod oczy, tonik i żel do mycia twarzy). Z tych wszystkich produktów zawiódł mnie jedynie krem pod oczy. Ale do rzeczy, recenzja dotyczy kremu na noc. Plusy: + lekka konsystencja (łatwo się rozprowadza, szybko się wchłania) + świetnie nawilża i rozświetla skórę + cena (kupiłam za śmieszne pieniądze na allegro) + ładne, estetyczne opakowanie (lubię szklane słoiczki:)) + wydajny Minusy: - zapach (wolę raczej słodsze zapachy) Nie daję pięciu gwiazdek, ponieważ jakiegoś cudownego wpływu ametystów na moją cerę nie zauważyłam, ale to może dlatego, że nie mam specjalnych problemów ze skórą na twarzy. Nie wiem, czy kupię ponownie, ponieważ lubię testować nowe kosmetyki, ale ogólnie polecam. Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    nattex
    2 lutego 2012 o 23:13
    fajny kremik
    Kremik jak dla mnie ma same zalety, używałam mini wersji 15ml. +świetnie pachnie +nawilża +skóra rano jest wypoczęta +rano nadal czuć nawilżenie +doskonała konsystencja +przystępna cena Z pewnością kupię dużą wersję :) Używam tego produktu od: niecały miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 mini 15ml