Mincer Pharma Anti Allergique, Mleczko oczyszczające z bacocalmine, pantenolem i alantoiną

• 22 marca 2012 o 10:36
    Delikatne i skuteczne
    Od mleczka do demakijażu oczekuję, żeby dobrze zmywało cały makijaż (oczy też) , zeby nie szczypało, podrażniało i wysuszało. Ten prodykt własnie taki jest. Jestem bardzo zadowolona, bo spełnia moje wszystkie oczekiwania. Polecam wrazliwcom, Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 6-7 butelek
    aaisaa
    28 października 2011 o 10:43
    Bardzo dobry
    Plusy: + nie podrażnia + w porównaniu z innymi mleczkami nieco gęstrza konsystencja sprawdza się lepiej- nie napływa do oka + doskonale zmywa makijaż, także tusze wodoodporne + niska cena, jakość porównywalna/ lepsza do mleczek po 20-25zł + ładny, delikatny zapach + lekko nawilża Minusy: - twarda buteleczka, utrudniająca nakładanie Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 12 lipca 2011 o 21:44
    przyzwoity produkt
    Co prawda nie używałam zbyt wiele mleczek dotychczas, ale z tego jestem zadowolona. Nie pozostawia tłustej warstwy, ma przyjemną, aksamitną konsystencję, ładny zapach, choć wcale nie delikatny, czego spodziewałabym się po produkcie dla alergika. Nawilża, usuwa jakieś zanieczyszczenia. Odświeża twarz. Spore opakowanie, butelka 230 ml za 12 zł to niezły wynik cenowy. Pomimo sztywnej, mało giętkiej butelki resztki będzie dało się jako tako wydobyć, bo butelka po odkręceniu korka ma duży otwór. Nie zapycha, choć mam skłonności trądzikowe. Zawiera bliżej niezydentyfikowane przeze mnie Bacocalmine, nie wiem na ile jest to faktycznie unikalna, dobroczynna substancja, a na ile standardowy łagodzący składnik pod tajemniczą nazwą, który ma "redukować nadwrażliwość skóry na negatywne bodźce zewnętrzne", ale całość spisuje się pod tym względem łagodzenia dobrze. Da się zauważyć że różne podrażnienia, zaczerwienienia po wypryskach bledną.