Bioderma Atoderm PP Anti - Rècidive (Krem - balsam emolientowy dla skóry bardzo suchej) (nowa wersja)

• 25 stycznia 2017 o 21:43
    przyjemny
    Balsam o konsystencji mleczka do ciała. dla mnie troszkę za rzadki, ale to kwestia gustu. Dobrze nawilża, nie podrażnia, nie powoduje reakcji alergicznych, Niestety bardzo drogi, skusiłam się dzięki duużej promocji w Superpharm. W cenie standardowej na pewno nie kupię.
  • 25 lipca 2016 o 14:18
    Treściwy nawilżacz.
    Balsam zamknięty jest w miękkiej tubce z zakrętką typu klik. Jest biały, bezzapachowy, gęsty, o treściwej, tłustej konsystencji. Dobrze rozprowadza się na skórze i dość szybko się w nią wchłania, pozostawiając jednocześnie lekko tłusty film ochronny. Bardzo porządnie nawilża skórę, likwidując uczucie szorstkości i przynosząc ulgę w pieczeniu i swędzeniu. Zdecydowanie poprawia kondycję bardzo suchej skóry, przywracając jej odpowiedni poziom nawilżenia. Mimo dość wysokiej ceny polecam osobom, które borykają się z problem bardzo suchej skóry.
  • 20 marca 2014 o 11:30
    Swietny produkt
    Kupilam go w promocji 22 euro za dwa opakowania 500ml, i to dla mnie juz bylo drogo wiec nie wiem czy skusze sie gdy bedzie w normalnej cenie, ale przyznam, ze bardzo polubilam sie z tym produktem. Do niedawna mialam wielki problem z przesuszona skora, nigdy w zyciu nie mialam takiej skory a tutaj doslownie Sahara. Nic nie pomagalo az zaczelam stosowac ten balsam a jak sie wchlonal to jeszcze na to olej kokosowy, w niecale dwa tygodnie sytuacja wrocila do normy. Solo sprawdzal sie duzo gorzej, mysle ze nadaje sie do skory odwodnionej ale nie juz typowo suchej ktore potrzebuje jeszcze natluszczenia. Co mi sie w nim podoba to fakt, ze calkiem niezle sprawdza sie rowniez na twarzy. Szybciutko sie wchlania i pachnie bardzo delikatnie. Używam tego produktu od: paru miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 kwietnia 2013 o 20:01
    Przyjemny
    Balsam dostałam od dermatologa (próbki po 8 ml), bo sama chyba bym sie na niego nie skusiła ze względu na cenę. Stosowałam gdy na skórze pojawiła się reakcja alergiczna i balsam świetnie nawilżył i zapobiegł złuszczaniu się naskórka. Szybko sie wchłania, nie podrażnia. Ma dość rzadką konsystencję, a ja wolę treściwe produkty, ale co kto lubi. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 8 ml
  • 22 lipca 2012 o 14:27
    Bardzo fajny.
    Balsam dobrze nawilża skórę,pozostawia lekki film tylko przez jakiś czas, skóra nie swędzi, nie piecze.Jest moim zdaniem idealny na lato poprzez swoją lekką konsystencję, jednak na zimę może być niewystarczający.Polubiliśmy się, jestem przy drugim opakowaniu.Jedynym i dość ważnym munusem, za co odejmuję jedną gwiazdkę jest wydajność, a raczej jej brak.200 ml starczyło mi na ok półtora miesiąca, przy czym nie stosowalam go codziennie. Polecam. Używam tego produktu od: jakiś czas Ilość zużytych opakowań: dwa