L'Oreal Paris Glam Shine Fresh

• 17 lutego 2016 o 23:35
    Mocno przeciętny, cena z kosmosu, ocena-ledwo trzy gwiazdki
    To moja wygrana w "Princessie"- odkopałam teraz i testuje. Miały być cuda jest przeciętny błyszczyk. Koloru, zapachu,smaku to nie ma. Efekt mokrych ust bez drobinek brokatu, trwałość przyzwoita, poręczny. Na plus- aplikator-brawo (a taki niepozorny) Na minus-zdzierające się napisy z opakowania, brak możliwości wydobycia go do końca z buteleczki, regularna cena (wiem od Was-i uważam to za żart!). Nigdy nie kupiłabym tego błyszczyka, bo.. na rynku jest cala masa lepszych, takich, które COŚ dają- efekt lub pielęgnację (a np.w przypadku YR- boskie doznania zapachowe)-ten nie robi nic ponad niezbędne minimum, które czyni go błyszczykiem. Używam tego produktu od: cho cho cho Ilość zużytych opakowań: 1 buteleczka
  • 24 maja 2015 o 17:14
    Nie za tą cenę
    Jest to całkiem przeciętny błyszczyk, na dodatek mała ilośc a cena wygórowana. Nie zachwyca, kolory ładne lecz zwykle, bez zadnych nowości. Jedyny plus to skład -krótszy niż coponiektóre Używam tego produktu od: kilka msc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 stycznia 2015 o 22:17
    drogi koszmarek
    Jestem w szoku widząc oceny tego "cuda". Oceniam kolor mandarynkowy. Nigdy nie byłam fanką GlamShine, zawsze coś mi nie pasowało: a to trwałość, a to białe smugi, a to koszmarnie wysuszał... ten jednak nie jest wart 5 zł. Przede wszystkim znika z ust po jakichś 20 minutach. Efekt jest taki sobie - ani nie ma ładnego koloru, ani olśniewającego błysku. Wysusza usta. I okropnie pachnie wg mnie. Zapach kojarzy mi się z błyszczykami w kulkach z kiosku za 5 zł, z tym że te przynajmniej były urocze na swój sposób. Cena to żart. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 22 września 2014 o 16:07
    dobry,ale bez cudów
    posiadam kolor różowy nr.183 +nadaje połysk +nie klei się +zapach +trwałość +bardzo wydajny -słabo nadaje kolor -cena niestety dla uzyskania koloru na ustach trzeba wspomóc się kredką lub innym błyszczykiem o mocnej barwie i dopiero później użyć glam shine\'a Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 25 sierpnia 2014 o 16:17
    mandarynkowe cudo
    Błyszczyk udało mi się dostać w malej drogerii za śmieszne 8 zł. Kosmetyk ładnie połyskuję i nie zawiera żadnych drobinek. Ma cudowny aplikator "serduszko" i przyjemny zapach. Delikatnie podkreśla usta i nadaje bardzo, bardzo subtelny pomarańczowy kolorek (poświatę). Jest trwały i długo utrzymuje się na ustach. Jeden z moich ulubionych. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe