Fa NutriSkin, Shea Butter & White Peach Body Lotion (Balsam do ciała z masłem shea i brzoskwinią)

gumija
    26 listopada 2014 o 15:11
    Jak najbardziej polecam!
    Tani, piękny, na codzień! PLUSY: + niska cena + wydajność + dostępność + piękny zapach + nie uczula oraz nie podrażnia + nawilża + szybko się wchłania + estetyczne opakowanie MINUSY: - nie oszukujmy się, nie nawilża na 48 h ;) PODSUMOWUJĄC jak na tą ocenę warto wypróbować! Używam tego produktu od: Paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 15 lutego 2014 o 20:40
    dla niewymagających
    Balsam jest mi potrzebny by po prysznicu moja skóra nie była napięta. Chcę również by uczucie nie ściągniętej skóry towarzyszył mi cały dzień, do kolejnego prysznica. Ten balsam nie spełnił moich oczekiwań. + przyjemna lekka konsystencja + miły delikatny zapach + szybko się wchłania, można po chwili się ubrać + wchłania się całkowicie i nie zostawia nieprzyjemnego, znienawidzonego dla mnie śliskiego filmu + skóra jest miękka i nawilżona po aplikacji, ale - mniej więcej w połowie dnia czuje, że skóra woła o porcję nawilżenia, staje się nieco napięta - przydałoby się znów posmarować - nie działa łagodząco i regenerująco na skórę nóg po goleniu PodsuNie wypowiadam się co do ceny bo kupiłam na promocji za 7 zł, więc tanio, a wydajność standardowa jak dla mnie - ok. miesiąca stosowania.mowując - produkt jest przyjemny, ale nie spełnia oczekiwań. Jest odpowiedni dla skóry niewymagającej. Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    malwi73
    15 września 2013 o 11:41
    Przyjemny
    Kupiony w rossie na wielkiej promo za 5 zł. Zapach ma fajny lekko brzoskwiniowy(niestety sztuczna brzoskwinka). Konsystencja dość lekka, powiedziałabym raczej że to jest mleczko, nie balsam. Łatwo się rozprowadza, ale dość długo się wchłania. Niestety nawilżenie nie jest długotrwałe. Po posmarowaniu wieczorem rano skóra potrzebuje dodatkowej porcji nawilżenia. Jest wydajny, przydałaby się pompka, bo czasem, za dużo wyleci na rękę produktu. Nie wiem czy kupie ponownie. Może jak będzie taka fajna cena... Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    v-x-n
    11 września 2013 o 12:52
    niezły balsam bez parafiny
    Skusiłam się na ten produkt tylko i wyłącznie ze względu na skład - balsam nie zawiera parafiny, która robi mi gigantyczne kuku. Zamiast parafiny mamy glicerynę (dla mnie jest ok), jest też masło shea, mocznik i panthenol. + za skład bez parafiny + zawartość masła shea + lekka, wodnista konsystencja - dobrze się rozprowadza i wchłania + poręczne opakowanie +/- wydajność. Kupiłam opakowanie 250ml, normalnie zużywam tyle w jakieś 3 miesiące (stosując regularnie), balsam Fa mam od około 1.5 miesiąca, stosuję wyłącznie raz na jakiś czas, a została go może 1/3. +/- cena w stosunku do wydajności taka sobie +/- nawilżenie/pielęgnacja na przeciętnym poziomie. +/- zapach. Plus, bo delikatny i nieinwazyjny, minus: według mnie pachnie chemicznie, to brzoskwinia na pewno nie jest. Skóra po zastosowaniu balsamu bardzo ładnie wygląda, ma połysk. Na następny dzień rano niestety wyłażą suche skórki, więc balsam mogę polecić tylko dla niewymagającej skóry lub do używania na zmianę z czymś treściwszym. Wciąż - jest to całkiem porządny produkt, warto go wypróbować, szczególnie jeżeli ktoś tak jak ja unika parafiny. Pewnie sięgnę jeszcze raz po balsam Fa, mam ochotę wypróbować wersję z olejkiem. EDIT: Dla zainteresowanych dołączam skład ;) Używam tego produktu od: 1.5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: końcówka pierwszego
  • 31 lipca 2013 o 15:48
    Piękny zapach i dobre nawilżenie
    Bardzo dobre i pięknie pachnące mleczko do ciała :) Kupiłam skuszona promocją, szczerze... to nie przepadam za kosmetykami FA ;) Dzięki temu mleczku możliwe że wypróbuję też inne wersje. + + + PIĘKNY i długo utrzymujący się zapach, + dobre nawilżenie, + świetna cena, wydajność, - łatwo przesadzić z ilością a wtedy... mleczko na naszej skórze zamienia się w klej który ściąga do siebie niczym magnes ubrania, kurz, pył ... czasem nawet i innych ludzi :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1