AA Wrażliwa Natura 30+, Przeciwzmarszczkowo - nawilżający krem na noc

• 1 stycznia 2016 o 17:30
    Szkoda, że go wycofali
    Krem dobrze nawilża, ma naturalny skład i jak dla mnie zabójczo pachnie. Kupiłabym go ponownie ale niestety nie wiedzieć dlaczego wycofali całą serię. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno po 50 ml
  • 2 lutego 2014 o 12:31
    Zatyka!
    Niestety mimo ciekawego składu i braku olejów mineralnych, na mojej skórze okazał się niewypałem. Kupiłam go zapobiegawczo na zmarszczki, których nie ma, wiec tego aspektu ocenić nie mogę. + -naturalny skład -bardzo przyjemny zapach -twarda konsystencja, która dobrze się rozprowadza po skórze -dobre nawilżenie - -niestety zatyka bardzo, zbyt dużo ciężkich olejów i to niestety dyskwalifikuje go jako kosmetyk do twarzy Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno
    anmaj
    12 maja 2013 o 21:34
    nawilża i tyle
    Lubię kosmetyki aa, ale ten krem mnie zawiódł. Kupiłam go po 31. urodzianch. Nawilża, ale bez rewelacji. Bywało, że skóra była lekko ściagnięta (mam mieszana cerę skłonną do podrażnień). Przeciwzmarszczkowego efektu nie zauważyłam. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
  • 9 października 2012 o 8:30
    Przeciętniak
    Producent naprawdę minął się z prawdą - krem nie jest przeciwzmarszczkowy. Zresztą wystarczy przestudiować skład. Nawilża przeciętnie. Lekko wygładza. Wyraźnie zmiękcza cerę, ale to jedyny jego plus. Także mogę się bez niego obyć, bo po diabła mi takie dziwne coś - co tylko zmiękcza, ale niczego innego nie robi? Konsystencja dosyć twarda, "zimna", ale w połączeniu z ciepłą skórą rozprowadza się dobrze. Dosyć szybko się wchłania. Po przebudzeniu rano twarz wyglada tak, jakbym nie nakąłdała żadnego kremu wieczorem. A od mazidła na noc oczekuję wypoczętej twarzy rano. Nie kupię, szkoda zachodu. I tak się dziwię, ze zmęczyłam całe opakowanie... Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Awakme
    3 sierpnia 2012 o 9:44
    jestem na tak :)
    Kupiłam ten krem bo chciałam przetestować krem do twarzy z tej firmy. Także z tego powodu co poprzedniczka zdecydowałam się na tą wersję mimo, iż jestem bardziej 25+ niż 30 + ale nie było w moim przedziale wiekowym dobrego kremu więc stwierdziłam że przetestuję ten jako ewentualna profilaktyka zmarszczek. Krem jak na moje potrzeby spisuje się super. Ma gęstą konsystencję, bardzo przyjemny lekko wyczuwalny delikatnie słodkawy zapach, piękne opakowanie i przystępną cenę. Jeśli idzie o działanie moja twarz jest po nim jakby trochę napięta ( może to jest ten efekt przeciwzmarszczowy? nie wiem bo wcześniej tego typu kremów nie używałam). Daje ładne nawilżenie i wyrównanie cery. Ja mam cerę mieszaną mimo że wchłania się całkiem dobrze to jednak mam buzie delikatnie świecącą, ale nie traktuję tego jak problem bo na noc lubię dawać treściwe kremy. Wydajność standardowa dla kremów 50ml czyli miesiąc. Myślę że warto przetestować :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno całe