Avon Solutions, Complete Balance, Nietłusta pianka do mycia twarzy `Doskonała równowaga`

itka94
    12 sierpnia 2014 o 14:04
    Pozytywne zaskoczenie
    Piankę kupiłam z myślą o mojej mamie, która szukała produktu zastępczego dla mydła, którego nie może używać. Usłyszałam od niej wiele pozytywnych słów na temat tego produktu, aż w końcu sama zaczęłam go używać... Jestem naprawdę zadowolona z jego zakupu, ponieważ po umyciu twarzy od razu czuję ukojenie, a skóra jest bardzo miła w dotyku. Mam wrażenie, że niedoskonałości, wypryski - stają się mniej uciążliwe po użyciu tej pianki. Dla mnie to zdecydowanie produkt godny polecenia!!! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 4 sierpnia 2014 o 20:13
    Szału nie ma :p
    Kupiłam ten kosmetyk ze względu na promocję i ciekawość. Lekka pianka chyba jednak niezbyt przypadła mi do gustu względem konsystencji, ale faktem jest, że oczyszcza. Elegancko matuje skórę, dlatego polecam używać jej rano przed makijażem ;) Skóry nie wysusza, tak jak zapewnia nas producent :) wydajność oceniam na 6+ ;) ponadto fajny sposób aplikacji ;) Minusem jest cena poza promocją :p Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 29 maja 2014 o 21:09
    Całkiem całkiem
    Gdy skończyłam pielęgnacje kosmetykami dla młodych cer, lekko przeciwtrądzikową przerzuciłam się na kosmetyki do sery mieszanek ale już bez działania przeciwtrądzikowego i pierwsze o wypróbowałam to Avon. Musze przyznać, że ta pianka jest całkiem fajna. Dobrze oczyszcza, nie wysusza twarzy, nie zostawia uczucia ściągnięcia. Ma wygodne opakowanie z pompka jest dość wydajna i ma też nie wysoką cenę szczególnie w promocji. Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 12 kwietnia 2014 o 18:54
    pozytywne zaskoczenie
    byłam ciekawa tej pianki,obawiałam się jej ponieważ moim zdaniem avon nie ma jakiś super rewelacyjnych rzeczy.Pewnego razu była jednak w katalogu za 9 zł i w końcu się zdecydowałam plusy - dobrze oczyszcza - mega wydajna - fajne,estetyczne opakowanie - ślicznie pachnie - nie wysusza - nie uczula ,nie podrażnia - puszysta konsystencja <3 - wygodna w użyciu - przystępna cena - nie powoduhe wysypu &quot;niespodzianek&quot; minusy - chyba nie redukuje &quot;wcześniejszych niespodzianek&quot; (ale od tego mam inny produkt) Używam tego produktu od: jesieni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 listopada 2013 o 9:02
    Totalny niewypał...
    Do kupienia tej pianki skłoniła mnie promocyjna cena no i coś nowego do mycia twarzy niż żel. Z plusów jedynie fajne opakowanie, przystępna cena i innowacja żeli i olejków do mycia. Największym minusem, który całkowicie skłonił mnie do zaprzestania stosowania tej pianki był fakt, że po nałożeniu jej na zwilżoną twarz, zaczęła mnie ona niemiłosiernie piec, jakbym została kwasem oblana... Nie dla mnie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: raz użyta...