Isabella Rossellini My Manifesto EDP

• 7 grudnia 2013 o 12:34
    niepowtarzalny
    kto lubi musujacy pomaranczowy pieprz i miete bedzie zauroczony niestety za bardzo u mnie sie nie rozwija pachnie mesko jasmin i pizmo sa ale sprawiaja ze czu jakby bryze z nad morza , nie ma owocow , tylko zielenina bazylia z pieprzykiem i bliskoskorna obecnoscia kawiatow ciekawy niestety ciezko dostepny Używam tego produktu od: kiedys Ilość zużytych opakowań: jedno
    AAAnka
    24 lipca 2012 o 9:32
    Mega kobiecy i ....mój, mój, mój....
    Poszukiwałam kiedyś zapchu z nutką podobną do zapachu którego juz nie ma -Woman in Orange Gosha...któraś z internautek porównała My Manifesto do tego zapachu i ...kupiłam bez namysłu 75ml....urzekły mnie!Kolor jest kusząco zielony a zapach wielowarstwowy, rozwijajacy się.Na początku wyczuwa się wyraźnie jasmin z bazylią, troszkę pikantnego pieprzu...potem pojawia się pomarańcz opleciona piżmem, ale nie ma w niej słodyczy...Kusi kobiecością, jest świeży ale jednoczesnie bliski skórze,czuję go przez cały dzień :-) Zuzyłam kilka flakoników, mam ten zapach zawsze "na stanie", używam latem...zawsze musze go mieć pod reką.Zdecydowanie mój!
    Delicia
    2 sierpnia 2011 o 2:03
    Ogrodek ziolowy otoczony kwieciem...
    My Manifesto kupilam bez namyslu, poniewaz mam wiele uznania i zaufania do zapachow Isabelli Rossellini. My Manifesto jest nieslodka kwiatowa kompozycja nieodlacznie kojarzaca sie z ogrodkiem ziolowym wsrod kwiatow. Najbardziej intensywna nuta otwierajaca zapach to pieprz i bazylia z odrobina przyjemnie i swiezo gorzkawych cytrusow. Serce zapachu to juz czysta kobiecosc; piwonia, jasmin i kwiat pomaranczy. Jasmin jest dosc mocno wyczuwalny az do samego konca. Baza jest przyjemnie pizmowa z odrobina drzewa sandalowego, ktory przelamuje cierpkosc zapachu. My Manifesto jest z pewnoscia godny uwagi, bedzie perfekcyjnym uzupelnieniem wiosennej i letniej garderoby. Niestety nie jest to zapach slodki, przyznam, iz mialam nadzieje ze piwonia doda odrobine slodyczy, ale tak nie bylo. Trwalosc i moc zapachu jest przywoita jak na ta wiosenna kompozycje - okolo 4 godzin. Mysle ze przypadnie do gustu Paniom, ktore gustuja w zapachach typu Champs Elysees Guerlain lub Covet Sarah Jessica Parker. Ja ze swojej strony serdecznie go polecam! Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 50ml