L'Oreal Paris Infaillible Brush (Podkład ujednolicający z aplikatorem)

• 28 marca 2014 o 9:22
    Wszystko pieknie,ale niestety PSUJE SKORE..dusi ja nie pozwala oddychac
    -super NATURALNE WYKONCZENIE+ ladnie kryje,chyba pierwszy podklad,ktory nie robi maski !! super jest pod tym wzgledem !! a uzywalam przeroznych z gorniej polki rowniez . \\n \\nALE NIESTETY -psuje skore,skora pod nim nie oddycha,wyraznie dusi sie ...niestety... \\n \\n-po zmyciu go skora jest podrazniona zaczerwieniona,dluzszy czas....:( \\n \\n-powoduje powstawanie zaskornikow.. \\n \\nNaprawde szkoda,bo daje przepieny efekt naturalny na skorze...ale nie chce wpadac w bledne kolo..
    dreamed
    4 marca 2014 o 15:19
    Tak. Tak. Tak
    Kupiłam podkład Infaillible bez wiekszego zastanowienia ufając marce kosmetyków L\'oreal. Plusy: + doskonale ujednolica kolor skóry nie tworzą efektu maski. + zakrywa niedoskonałości cery i oznaki zmęczenia +matowi na długi czas, może nie 16 godzin jak twierdzi producent + trwały + aplikacja dołączonym pędzelkiem powoduje rowomierne nałożenie, ale wolę jednak używać swojego pędzla albo aplikację palcami + nie pozostawia śladów na ubraniu + nie zatykający porów + nie wysusza + wydajny Minusy: - regularna cena Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
    eva94
    3 stycznia 2014 o 15:06
    DOBRY
    Podkład jest bardzo przyzwoity tym bardziej że jestem posiadaczką bardzo tłustej cery. Produkt w żaden sposób nie szkodzi mojej skórze, nie powoduje nadmiernego świecenia, nie zatyka porów. Można nawet przyznać że dobrze i na długo matuje czego nigdy nie zawdzięczłam żadnemu podkładowi. Ponadto dobrze kryje wszelkie niedoskonałości cery (szczególnie widoczne plamki po trądziku). Jedną gwiazdkę odejmuję za to że najjaśniejszy odcień jaki udało mi się znaleźć (NATURAL ROSE) okazał się troszkę za ciemny, zawsze dobieram podkład jaśniejszy od mojej karnacji aby uniknąć zbędnego ciemnienia po nałożeniu. Aplikator też nie jest poręczny nie potrafię się nim posłużyć dlatego podkład nakładam gąbęczką. Używam tego produktu od: paru dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    ww668
    2 września 2013 o 19:21
    Mega MEGAAA!!!
    Super podklad, mam w odcieniu Porcelaine, idealnie wspolgra z odcieniem mojej skory, nigdzie nie znalazlam tak jasnego podkladu, nawet true match nie ma tego odcienia. Brzydko powiem ale trzeba to powiedziec- za****iscie kryje !! Swietnie naklada sie go pedzelkiem- wiadomo jak kazdy pedzelek trzeba go dezynfekowac i czyscic zeby efekt nakladania byl precyzyjny i bez smug najlepiej plynem do pedzli bo kontakt z woda bym odradzala. Najlepiej nakladac go trzonkiem wciskajac w skore a nie skarujac - lewo prawo. Czasami niektore miejsca proponuje " doklepac palcami" wyglada wtedy naturalnie i ladniej sie wchlania, ale nie zawsze taki zabieg jest konieczny. Idealny dla cery tlustej ,nie wysusza, trzyma sie caly dzien, jak sama nazwa infaillible mowi jest Niezawodny. Jk kazdy podklad polecam go przypudrowac- najlepiej jasnym pudrem bo z Ben Nye banana mozna zrobic sobie krzywde. W koncu znalazlam swoj podklad. Niestety jest trudno dostepny, mieszkam we francji i nawet tutaj zamowilam 2 opakowanie na amazonie bo rzadko mozna go dostac w tak jasnym odcieniu w sklepie. W upaly polecam trzymac go w lodowce, jak kazdy inny podklad.
  • 20 sierpnia 2013 o 16:14
    olej na twarzy :(
    Poczytałam recenzje, same dobre, pomyślałam kupię. Kupiłam jeszcze w chłodnym okresie czasu. Także używałam go i podczas zimna i ciepła i pomiędzy ;) Po pomalowaniu skóra wygląda bardzo ładnie. Kryje lepiej niż colorstay z revlon, nie wchodzi w żadne pory, zmarszczki, załamania, niezależnie od grubości. Faktycznie to co mówi producent "doskonale ujednolica kolor skóry i nie tworzy efektu maski" zgadza się w 100% ale cała reszta już nie. W moim przypadku już po dosłownie kilku minutach po pomalowaniu niezależnie od ilości i niezależnie od tego jaki krem jest pod, świeci się OKROPNIE, po jakiejś poł godzinie wygląda to tak jakbym wzięła masło i sobie posmarowała buzie. Revlon tego nie robi, świece się ale nie AŻ TAK. Po dotknięciu chusteczką żeby ten tłuszcz jakoś "odsączyć" niestety trochę podkładu też zostaje na chusteczce (czego na przykład przy revlonie też nie ma). Cerę mam mieszaną, a on sprawia, że wygląda jakbym i policzka miała tłuste, chociaż mam normlane. Wielka szkoda, bo na prawdę na początku bardzo ładnie wygląda na twarzy. Może jeśli ktoś ma cerę normlaną to będzie dobry, suchych skórek nie zauważyłam żeby podkreślał. Pędzel sama oderwałam na samym początku bo dla mnie to trochę niehigieniczne, wolałam swój. Ale tutaj trzeba uważać, bo bez pędzelka mocno "psika" z tego dziubka, trzeba trzymać w dół nad czymś bo inaczej coś na pewno będzie ochlapane ;) Jak na to, że ma 25ml uważam, że jest wydajny. Ps. Ja zawsze używam pędzla, ale w przypadku tego podkładu wydaje mi się, że ładniej wygląda nałożony palcami. Bardzo ładnie się rozprowadza, bez zadnych smug. Używam tego produktu od: około pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno