Rimmel Glam` Eyes, Trio Eyeshadow Potrójne cienie do powiek

• 21 marca 2018 o 21:18
    Porażka
    Jedna z najgorszych Palet jeżeli tak to można nazwać jaką miałam. Nie dośćnie mają bardzo chemiczny zapach, co sprawia że boję się ich stosować w okolice oczu, która jest szczególnie wrażliwa, to na dodatek bardzo się Kruszą i sypią i pylą
    ewisz
    16 marca 2018 o 9:07
    Nie dla mnie
    Paletkę kupiłam pod wpływem impulsu. Używam jej bardzo rzadko, ponieważ cienie osypują się strasznie (710 twilight zone). Mają bardzo słabą pigmentację, szybko ścierają się i potrafią robić plamy na powiece. Blendują się mozolnie , potrzeba dłuższej chwili, żeby doprowadzić makijaż do ładu i składu. Cienie mam bardzo długo i nie wiem czy wykorzystam je do końca.
    Zalety:
    • robią plamy
    Drogeria Natura
  • 16 sierpnia 2016 o 19:40
    Lubię
    Posiadam dwie paletki - 720 dreamy i 624 lynx, które dostałam w prezencie. Dreamy szybko stała się moją ulubioną. Obie do codziennego makijażu spokojnie wystarczą, ładnie można podkreślić nimi oko. Do wieczorowego makijażu myślę, że to za mało, chyba że ktoś lubi delikatne makijaże. Zawsze stosuję bazę pod cienie i utrzymują się cały dzień. Nie osypują się, są spoko napigmentowane, bardzo wydajne - przy czym posiadają 30 miesięcy daty ważności. Przy moim użytkowaniu opakowania są trwałe. Idealne do zabrania w podróż. Dreamy na pewno zakupiłabym ponownie, w szczególności ze względu na ten piękny, delikatny róż.
    Trusq85
    14 marca 2015 o 7:58
    trwałe
    Dostałam te cienie w prezencie. No i prezent okazał się i i przydatny i trafiony. Mam paletkę 710 Twilight Zone; czyli czerń, biel i mglisty szaroniebieski. Wykonywałam tymi cieniami makijaże większości znajomych na wesela i inne całonocne bale i zawsze te makijaże w nienaruszonym stanie potrafiły przetrwać całą noc. Sama się nimi maluję na codzień- używając przede wszystkim jasnych odcieni i nawet bez bazy i utrwalaczy te cienie świetnie się prezentują cały dzień. Ładnie można je zblendować lub dać na powiekę na mokro. Jeśli będzie mi kiedyś brakować cieni to pewnie kupię te. Mam wielką ochotę wypróbować brązy i sprawdzić ich trwałość. Ja polecam. Używam tego produktu od: używam już prawie 2 lata. ale mają 30 miesięcy ważności :) Ilość zużytych opakowań: wciąż w trakcie pierwszego
  • 26 sierpnia 2014 o 12:28
    Odcienie, które posiadam są cudowne :)
    Posiadam paletkę z odcieniami fioletu pomieszanego z różem. Te trzy kolorki pięknie się uzupełniają (najjaśniejszy ledwo widać i dlatego stosuję go jako baza). Zrobiłam za ich pomocą makijaż na wesele, który wytrzymał całe popołudnie i zabawę do północy. Mogłabym pewnie w nim chodzić i do samego rana! Dodam, że nie użyłam wtedy bazy. PLUSY: - kolory, - pigmentacja (żeby uzyskać super efekt trzeba trochę posiedzieć nad tym makijażem. W 5 minut się nie zrobi i na pewno nie pacynkami), - bez bazy długo się trzymają, - trwałe, - wydajne. MINUSY: - ten najjaśniejszy fiolecik mógłby być odrobinę ciemniejszy i lepiej napigmentowany. Dodaję zdjęcie paletki i swatche. Zakochana jestem w środkowym kolorze. Ale ten najciemniejszy też jest fajny. Jak pisałam - najgorszy jest ten jasny... Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego