Idea 25 Tess, Żel do higieny intymnej z wyciągiem z przywrotnika

maocudo
    7 lutego 2015 o 21:57
    Żele Idea 25 są najlepsze
    Zdecydowanie najlepsze żele do higieny intymnej, szkoda tylko, że trudno dostępne. Ja kupuję na all, po 4 butelki na raz. Wypróbowałam wszystkie wersje i jestem zadowolona z każdej. Niezwykle łagodzi wszelkie podrażnienia, delikatny ale skuteczny. Kolor żelu wskazuje, że wyciągi ziołowe naprawdę tam są a nie sztuczne barwniki jak np u ziaji. Używam też awaryjnie do mycia twarzy pod prysznicem. Polecam. Wszystkie ziaje i Laktacyd mogą się schować. Mam nadzieję, że nigdy nie zniknie z rynku. Używam tego produktu od: Wielu lat Ilość zużytych opakowań: Kilkanaście
  • 28 sierpnia 2008 o 21:24
    dość, dość
    Przyjemny +miły, subtelny zapach +przyjemny w urzyciu -nie łagodzi podrażnień -za rzadki -mało wydajny -w sumie drogi =Lubię go, ale nie widzę działania leczniczego Używam tego produktu od:1 rok Ilość zużytych opakowań:1
  • 12 lipca 2007 o 9:55
    Niezastąpiony
    Używałam różnych płynów, których nazw sobie nie przypomnę (były nieznaczącym epizodem) - ten jest jedynym, po który regularnie sięgam. Jest delikatny, pachnie nienachalnie i całkiem ładnie, świetnie odświeża, jest bardzo wydajny. Wprawdzie miewam dłuższe przerwy w jego stosowaniu, jednak gdy tylko pojawiają się jakieś podrażnienia, czym prędzej po niego jadę - w takich wypadkach jest wręcz niezastąpiony - działa łagodząco już przy pierwszym użyciu. W trakcie jego stosowania nigdy nie pojawiły się żadne stany zapalne czy podrażnienia - skutecznie temu zapobiega. Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: sporo
  • 14 września 2006 o 9:32
    Super produkt.
    Kupuję go od lat, jeszcze od czasów, gdy nazywał się inaczej. Stosuję na zmianę z jego "koleżankami" o innych zapachach/składach. :) Używałam różnych, Oriflame, Ziaja, AA, Avon - każdy inny na dzień dobry traci przy serii Idea25 (dotyczy to wszystkich rodzajów). Idea25 jest najlepsza, bez dwóch zdań. :) Używam tego produktu od: wielu lat Ilość zużytych opakowań: niezliczona
  • 10 października 2005 o 9:09
    Bardzo dobry
    Jestem bardzo zadowolona z tego preparatu, jest wydajny, cene ma do przyjecia, ladnie pachnie, lagodzi podraznienia, pozwala utrzymac dluzej swiezosc w okolicach intymnych. Przez okres gdy go uzywalam nie wystapily zadne infekcje i za to daje duzego plusa :)