Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 4D, Liftingujący roll - on pod oczy

• 29 stycznia 2018 o 14:02
    Dwója z minusem
    Ten produkt oceniam jedynie na dwie gwiazdki. Niestety, ale nawet samo opakowanie potrafi być irytujące- kulka często się zacina i muszę nieraz kilkanaście razy przejechać nią po dłoni, żeby ową kulkę odblokować. Sam produkt jest bezbarwny, konsystencja delikatna, lekka. Zapachu nie wyczuwam żadnego. Plusem jest to, że produkt szybko wchłania się w skórę i nie pozostawia tłustej warstwy. Nie podrażnia także delikatnych okolic oczu. Bardzo dobrze nawilża. I na tym kończy się jego działanie. Nie zauważyłam działania chłodzącego, redukującego cienia i worki ani tym bardziej liftingującego. Jest to produkt, który jedynie nawilża. Jeśli więc ktoś oczekuje bardziej spektakularnych efektów, to warto poszukać jednak innego kosmetyku.
    Zalety:
    • nie ma zapachu
    • nie podrażnia
    • szybko się wchłania
    • nie pozostawia tłustej warstwy
    • nawilża
    • wydajny
    Wady:
    • kulka bardzo często się zacina
    • nie chłodzi
    • nie zmniejsza cieni i worków
    • nie zauważyłam działania liftingującego
  • 15 stycznia 2018 o 21:12
    Brak obiecanych przez producenta efektów
    Produkt niestety nie spełnił moich oczekiwań. Z natury mam dość spore cienie pod oczami, w związku z tym zdawałam sobie sprawę, że nie zostaną one w całości ani nawet w dużej części zniwelone, jednak liczyłam na choć minimalny efekt. Niestety poza uczuciem chłodu i jedynie wrażeniem, że "coś się dzieje", żadnych efektów nie zauważyłam (mimo regularnego użytkowania).
    • przyjemne uczucie chłodzenia
    Wady:
    • uciążliwe stosowanie (ciągłe obracanie)
    • brak efektów
    Drogeria Natura
  • 15 stycznia 2018 o 14:53
    na tróję
    Właściwie kupiłam go z zamiarem posiadania pudełeczka z kulką, by wsadzić do niego domowej roboty roll on. Dlatego nie miałam wobec tego produktu wielkich oczekiwań. Niestety również do tego celu chyba się on nie nada, gdyż opakowanie nie działa jak powinno. Kulka prawie wcale nie nakłada tego produktu. Trzeba się namęczyć, żeby coś przez nią leciało. W sumie liczyłam, że nawet jeśli produkt nie zadziała, to chociaż zimna kulka z lodówki pomoże otworzyć niewyspane oczy z samego rana, ale nici z tego, bo zanim uda się cokolwiek nałożyć na powieki to kulka robi się ciepła :p Działanie na cienie pod oczami: całkiem ładnie kondycjonuje skórę pod oczami, jest bardziej nawilżona i naciągnięta. Cienie po zewnętrznej stronie robią się mniejsze, dolna powieka mniej odcina się optycznie od reszty twarzy. Cieni w wewnętrznych kącikach nie zmniejszył, ale na nie może pomóc już chyba tylko ciężki kaliber. Cena jest okej. Szkoda, że w drogeriach jest coraz mniej roll-onów, bo mimo wszystko chciałabym dać jeszcze szansę metalowym kulkom, ale w paru drogeriach był tylko ten.
    Zalety:
    • efekt nawilżenia, napięcia skóry i zmniejszenia cieni na mocne 3+
    • całkiem szybki efekt
    Wady:
    • opakowanie niezmiernie wkurza, gdyż nie spełnia swojej funkcji
    Drogeria Super-Pharm
  • 13 września 2017 o 18:02
    Zawiedziona…
    Wcześniej używałam Nivea Energetyzujący roll-on pod oczy i chociaż byłam bardzo z niego zadowolona, to zniechęcała mnie cena. A że akurat nie było żadnych promocji, to postanowiłam poszukać czegoś tańszego i tak trafiłam na roll-on z firmy Eveline. I niestety jestem rozczarowana :-( Roll-on nie chłodzi i nie odświeża powieki wystarczająco, nie usuwa opuchlizny i worków pod oczami tak jak powienien, a przynajmniej tak jak robił to roll-on Nivea. Mimo ż stosuję go ponad miesiąc, nie zauważyłam żadnych efektów. Samo opakowanie jest za duże, niewygodne i nieporęczne. Choć wiem, że to tylko 15 ml i może się czepiam, ale i tak uważam, że nie jest ergonomiczne. Zaletą jest z pewnością cena i wydajność. Ale efektem poszukiwań tańszego zamiennika roll-onu Nivea, będzie powrót do oryginału!
    Zalety:
    Wady:
    • nieporęczne, za duże opakowanie
    • nie chłodzi
    • nie odświeża wystarczajaco
    • nie zmniejsza opuchlizny i worków pod oczami
    Llaura
    13 sierpnia 2017 o 12:14
    Ujdzie
    Cudów nie czyni, ale stosowany rano zmniejsza opuchliznę pod oczami i faktycznie troszkę redukuje cienie. Co do wypełnienia zmarszczek- wcale nie zauważyłam tego efektu. Sama aplikacja przyjemna- metalowa kulka masuje i chłodzi, jedyny minus jest taki, że co chwilę trzeba przewracać opakowanie do góry nogami, żeby kosmetyk miał szansę dostać się na kulkę.
    Zalety:
    • efekt chłodzenia,
    • lekka redukcja cieni,
    • wydajność.
    Wady:
    • brak korekcji zmarszczek,
    • nieco niewygodna aplikacja.