MIYO Mini Drops (Lakier do paznokci)

• 23 czerwca 2015 o 9:49
    Bardzo dobre i tanie!
    Kolory jakie posiadam: Topaz, Green Apple, Wake me up Swój pierwszy lakier tej firmy kupiłam zupełnie przypadkowo: szukałam taniutkiej zieleni żeby pomalować paznokcie na Św. Patryka (normalnie nie przepadam za zielonym lakierem na swoich paznokciach). Kupiłam więc kolor Green Apple w Drogerii Jaśmin za 3 zł? 2 zł? Potem dokupiłam jeszcze 2 lakiery, które udało mi się tam później wyłowić z koszów z przecenionymi lakierami. Jakość tych tanich produktów naprawdę zachwyca! Zdaje się jednak, że wycofują serię Mini --DROPs, bo teraz ciągle widzę te same buleteczki, ale z podpisane Nailed it - nie mam pojęcia czy to jest to samo. Zalety: - Cena - Trwałość - Wygodny pędzelek - Dobra konsystencja - Żywotność lakieru w buteleczce - Ładne wykończenie - Bardzo szybko schną - Łatwe do zmycia Wady: - Słabo dostępne - Krycie: potrzebne 3 warstywy, ale nie ma to znaczenia przy bardzo szybkim schnięciu! Polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 6 marca 2015 o 18:15
    Dobry lakier!
    Uwielbiam te lakiery, te kolory, małe buteleczki, dla mnie jedyny minus to to, że trzeba nakładać 3 warstwy przy niektórych kolorach, aby ładnie wyglądały. Używam tego produktu od: Paru tygodni Ilość zużytych opakowań: W połowie pierwszego
    Maylo
    6 marca 2015 o 16:45
    Fajne lakiery za fajną cenę
    Natknęłam się na te lakiery na wakacjach w lokalnej drogeryjce na wyjeździe. Skusiła mnie cena i śliczne, pastelowe kolory. Może nie mają najlepszego krycia, ale u mnie trzymają się o wiele dłużej niż wszystkie Gloden Rose, Manhattany, Astory itp. Plusy: *cena *śliczne kolory *długo się trzymają *łatwo się zmywają *szybko wysychają Minusy: *raczej słaba dostępność *nie najlepsze krycie Za tą cenę jak najbardziej polecam! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 4 całe
  • 18 lutego 2015 o 18:15
    małe cudo
    Lakier kupiony w Netto podczas co dziennych zakupów. Posiadam kolor jasno różowy. Nakładanie-2 warstwy nie dają pełnego krycia dlatego 3 są idealne. Trwałośc na paznokciach- u mnie jest to 5-6 dni. Po wszystkim zmywa się bez problemu. Na plus cena- za taka kwotę lepszego nie ma.
  • 29 grudnia 2014 o 19:26
    jeden z ulubinych
    Nie wiem dlaczego są w kategorii kosmetyki zapomniane. Bardzo lubię tę serię lakierów chociaż dosyć trudno je kupić. Mają ładną gamę kolorystyczną, szybko schną i długo się utrzymują - do 5 dni bez zabezpieczenia utwardzaczem. Przystępna cena - aktualnie w moim mieście około 6 zł. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: dużo