Garnier Fructis, Czysty Blask, Odżywka wzmacniająca

lelebr
    11 kwietnia 2016 o 23:21
    Często do niej wracam
    W moim przypadku odżywka sprawdza się dobrze. Włosy łatwo się rozczesują, podoba mi się zapach, typowy dla produktów tej marki. W zasadzie w okresach kiedy ją stosuję nie używam masek do włosów. Ciężko jest mi powiedzieć czy obciąża włosy, bo myję je co drugi dzień, kwestia przyzwyczajenia nie potrzeby. Zaznaczę dodatkowo, że od prawie 2 lat używam kosmetyków do włosów eco-bio, może dlatego w moim przypadku ten produkt się sprawdza, nie mam włosów obciążonych silikonami, olejami mineralnymi itd.
  • 21 stycznia 2015 o 23:18
    Całkiem fajna
    Kupiłam przypadkiem i po przeczytaniu recenzji tutaj aż się przestraszyłam ;) Producent obiecuje nam, że nasze włosy będą lekkie i miękkie... i dokładnie takie są. Odżywka nie obciąża włosów, zmiękcza je, dodaje objętości - są puszyste i lekkie. "Pomaga" włosom się kręcić ;) Pachnie typowo fructisowo - mi ten zapach odpowiada. Minusów brak Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 stycznia 2015 o 23:50
    pozytywne zaskoczenie
    po pierwsze jestem bardzo zaskoczona tą niską oceną. gdy kupilam te odzywke i wklepalam w klawiature jej nazwe by sprawdzic recenzje na wizazu, przerazilam sie. prawde mowiac balam sie jej uzywac, gdyz myslalam ze na mojej glowie zapanuje spustoszenie i totalny przyklap, ale jednak moim wlosom przypadla do gustu. nie zauwazylam zadnego obciążenia lub szybszego przetluszczania. ma ostry, cytrusowy zapach typowy dla odzywek garniera ale mi to nie przeszkadza. odzywka wygladza wlosy i ulatwia rozczesywanie. daje jej 5 za dobre sprawowanie i pozytywne zaskoczenie. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 3 lipca 2014 o 21:06
    beznadziejna!!!
    Do włosów obciążonych, pozbawionych blasku???? Chyba jako gwóźdź do trumny. Skusiła mnie nazwa "przeciw twardej wodzie" , niestety jestem podatna na te slogany i reklamy. Ta odzywka to straszna pomyłka. Podobno włosy mają się po niej nie puszyc. Owszem, nie pusza się, bo są tak obciazone i oklapniete, że jak maja się puszyc? Włosy wyglądaja jak siano. Konsystencja normalna, zapach owocowy, utrzymuje się dosyć długo na włosach, ale to trochę za mało. Nie polecam.
  • 8 czerwca 2014 o 21:00
    Pomyłka
    Kupiłam skuszona napisem "przeciw twardej wodzie". Niestety to był koszmar dla moich włosów i wyrzucone pieniądze. - dziwna konsystencja, odżywka już podczas nakładania jakby znika - włosy są matowe i szorstkie - włosy niemiłosiernie się plączą - trzeba nakładać bardzo dużo odżywki, żeby w ogóle poczuć jakikolwiek efekt (marny niestety) - co za tym idzie, jest niewydajna Nie polecam - bubel jakich mało. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 (200ml)