Joko Virtual, Street Fashion, Lakier do paznokci

• 7 listopada 2017 o 16:39
    dobry lakier
    Mam lakier w odcieniu pomarańczowym. Świetny, intensywny, trwały lakier w dość przystępnej cenie. Troszkę niszczy paznokcie, ale dopiero po dłuższym czasie. Wygląda estetycznie. Kolor jest żywy i trwały przez kilka dni. Bardzo łatwo go usunąć za pomocą zmywacza np. Isana. Wytrzymuje około 3 dni.
  • 13 stycznia 2017 o 10:12
    Nie wierzę
    Czytam oceny lakieru i pojęcia nie mam z czego wynikają. Chyba tylko z ceny i gamy kolorów. To mój pierwszy lakier, który nie wytrzymał 24h. Nie ściera się. Po prostu odłazi. Pomalowałam po południu jednego dnia, a następnego oblazł mi już w pracy. Wystarczyło popisać na klawiaturze. Krycie zależy od koloru. Jeden robi smugi, inny nie. Jeden jest gęsty i starczą dwie warstwy, inny ma prześwity. Nie trzyma się dobrze żaden. (Ze względu na oceny kupiłam 4 kolory - nie wiem po co.) Dodam że używam top coat. Nic to nie zmienia.
  • 3 grudnia 2016 o 2:27
    Świetny w tej kategorii cenowej
    To naprawdę bardzo dobry lakier, moje paznokcie są na tak :) +szeroka gama kolorów +wysoki połysk +wygodny pędzelek +brak mocnego "zapachu" +łatwy w aplikacji +dosyć szybko schnie +cena -dostępność -średnie krycie przy jednej warstwie -przy dłuższym stosowaniu barwi płytkę
  • 30 listopada 2016 o 19:54
    Bardzo dobry lakier w bardzo niskiej cenie
    Zalety: - bardzo duży wybór kolorów, od delikatnych pastelowych po mocne i eleganckie - ma duży płaski pędzelek, ułatwia aplikację lakieru - nie tworzy smug na płytkach paznokci - ma niską cenę - duża pojemność - zapewnia trwały efekt, bez odpryskiwania na 4-5 dni - zapewnia paznokciom delikatny połysk i gładkość - po nałożeniu bardzo szybko zasycha, nie trzeba długo czekać
  • 19 listopada 2016 o 22:24
    Całkiem ok.
    Posiadam 3 odcienie. Kawę, malinę i róż. Lakiery mają dosyć rzadką konsystencję. Konieczne jest nałożenie min, 2 warstw aby uzyskać pełne krycie. Nie smużą. Szybko wysychają na paznokciu, Odpryskują po 3, 4 dniach, ale to dla mnie nie jest problemem, gdyż używam topów. Dosyć szybko gęstnieją w buteleczce.Plastikowa nakrętka zniszczyła mi się w 2 egzemplarzach.