Rimmel Volume Accelerator Mascara (Tusz pogrubiający)

• 23 sierpnia 2014 o 15:54
    mieszane uczucia
    Mam co do tego tuszu mieszane uczucie. Gdy go kupiłam i użyłam pare razy, postanowiłam rzucić go w kąt, ze stwierdzeniem \'fatalny\'. Nie pogrubiał, sklejał, był za mokry, a szczoteczka wołała o pomstę do nieba (czy też moje posługiwanie się nią. Jest duża, więc prawie za każdym razem lądowała w oku) Sięgnęłam po niego ponownie kiedy skończył mi się tusz i po prostu nie miałam wyboru. Wtedy zmieniłam zdanie. Tusz trochę podsechł, więc przestał sklejać rzęsy i jakby lepiej się na nich osadzał-zaczął pogrubiać. Wcześniej miałam wrażenie, że za każdym pociągnięciem szczoteczki, złazi z rzęs. Nauczyłam się lepiej posługiwać szczoteczką i miałam perfekcyjnie rozdzielone rzęsy. Niestety nadal baaardzo odbijał się na powiekach i kruszył. +pogrubia +rozdziela -powyższe plusy pojawiły się dopiero po podeschnięciu tuszy -za mokry za drogi -kruszy się -szczoteczka jak dla mnie jest za duża Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    zieewam
    2 października 2013 o 20:10
    perfekcyjny
    Według mnie najlepszy z wszystkich tuszy Rimmela. Nadaje cudownego teatralnego efektu moim poskąpionym przez naturę rzęsą. Nie skleja ich i rzadko kiedy odbija się na powiece. Z czystym sercem polecam. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: za
  • 26 lipca 2013 o 19:40
    Jeden z moich ulubionych!
    Jest to 1 z moich ulubionych tuszy do rzęs! Uwielbiam go za: -intensywną czerń, -mega pogrubienie rzęs, -bardzo dobre wydłużenie rzęs, -wygodną szczoteczkę, -trwałość, -wydajność... Jeśli jednak nałożymy go zbyt dużo, może skleić rzęsy. Jak dla mnie, jest świetny! Polecam! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 11 czerwca 2013 o 3:44
    średniak...
    dostałam w prezencie. efekt nie jest powalający...zwykły drogeryjny produkt, bez szaleństwa. na szczęście mam długie, dość gęste rzęsy, więc nie potrzebuję jakiś fenomenalnych produktów. denerwuje mnie konsystencja i wielki pędzelek z którego trudno zdjąć nadmiar tuszu. kolor czarny jest bardzo intensywny i to na plus. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 czerwca 2013 o 18:57
    Ujdzie...
    Tusz, który dostałam w prezencie, dlatego zdecydowałam się go używać. Plusy: - naprawdę świetny czarny kolor - ładne wydłużenie i podkreślenie oczu - łatwo się zmywa - 12 miesięcy przydatności Minusy: - mega duża szczoteczka, która początkowo sprawia problemy, trzeba nauczyć się nią posługiwać - lekko się obsypuje - nie pogrubia Używam tego produktu od: 5-6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie