Garnier Body Cocoon, Intensive Hydrating Moisturizer (Intensywnie nawilżający balsam do ciała)

• 14 stycznia 2015 o 15:53
    rewelacja
    dla mnie to jeden z najlepszych balsamów na jakie udało mi się trafić. Najważniejsze dla mnie cechy to wydajność, zapach i przede wszystkim nawilżenie, a ten balsam w każdej z tych trzech kategorii zasługuje na bardzo wysoką ocenę. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    AnnLady
    30 grudnia 2013 o 14:10
    super
    Balsam kupiłam w Berlinie, bo nigdy nie widziałam aby był dostępny w Polsce. Kupiony w promocji w jednej z niemieckich sieciówek kosztował naprawdę śmieszne pieniądze - koło 10 zł za 400 ml. Plusy: + dobrze nawilża, + fajnie pachnie, + dobrze się rozprowadza - znaczy nie roluje się, + jest wydajny, + nie lepi się, + nie podrażnia skóry, + jest lekki, Minusy: - brak na rynku polskim, Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 9 sierpnia 2013 o 21:21
    świetny balsam na noc
    Balsam zakupiłam w DMie w Niemczech niestety w Polsce nie wiedziałam go ani razu. Mam skórę bardzo suchą, skłonną do podrażnień, rogowacenia i zapychania oraz wyprysków szczególnie na plecach i nogach. Balsam idealnie nawilżył moją skórę, zmiękczył zrogowaciały naskórek na piętach, kolanach i łokciach na tyle że wystarczyło co kąpiel potrzeć szczoteczką lub rękawicą i po 2 tygodniach nie było śladu po zrogowaciałym naskórku a było go na prawdę dużo - szczególnie na kolanach. Balsam stosowałam na całe ciało (łącznie ze stopami i nie musiałam używać dodatkowego kremu do stóp) raz dziennie tylko na noc bo jest bardzo ciężki. W trakcie upałów smarowałam nim tylko łokcie kolana i stopy ponieważ skóra bardzo się pociła i lepiła (ale tylko podczas wysokich temperatur). Kosmetyk jest na tyle ciężki i długo się wchłania, że jak dla mnie nadaje się tylko i wyłącznie do stosowania na noc. Skóra po zastosowaniu jest napięta, elastyczna, odżywiona, bardzo dobrze nawilżona i gładka w dotyku. Plusy: +Zapach +Kremowa konsystencja +Dobrze się rozsmarowuje +Nie uczula +Nie zapycha +Bardzo dobrze nawilża i zmiękcza skórę +Odżywia +Cena (kupiłam za 2,49euro) Minusy: -Dostępność w Polsce -Długo się wchłania -Opakowanie *wyślizguje się z rąk *ciężko wydobyć resztę balsamu (po rozcięciu opakowania balsam starczył na 3 normalne zastosowania) *ciężko postawić go do góry nogami -Mało wydajny, przeważnie balsamy o tej pojemności starczają mi na 2 miesiące Balsam zdecydowanie polecam i już teraz wiem, że na zimę będzie idealny i zastąpi mi czerwony balsam Garnier z syropem z klonu.
  • 1 marca 2013 o 17:29
    balsam jest super
    doskonale nawiża super pachnie skóra po nim ,jest naprawde nawilżona mój ideał konsystencja super , zapach jest nie samowity nie zostawia smug , dobrze się wchłania ,na 3 tygodni starcza mi opakowanie Używam tego produktu od: używam od 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    mkmd1
    15 grudnia 2012 o 23:41
    Dla mnie świetny
    Kupiłam go miesiąc temu i po pierwszym użyciu pokochałam. Balsam doskonale nawilża, skóra już po pierwszym użyciu staje się elastyczna, miękka i dobrze nawilżona. Efekt utrzymuje się przez cały dzień. Jest lekki, nie pozostawia lepkiej powłoczki na skórze. Jest jednym z najlepszych balsamów, którego używałam przy mojej bardzo suchej skórze. Za 400 ml zapłaciłam ok 20 zł, ale za taką jakość nie jest to wcale dużo. Kupiłam go w Polsce, ale szczerze mówiąc nie widuję go na sklepowych półkach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego