Oriflame Pure Nature, Organic Tea Tree & Rosemary Purifying Corrective Stick (Oczyszczający korektor z olejkiem z drzewa herbacianego i rozmarynu)

• 30 grudnia 2015 o 17:07
    Nie dla mnie
    Miałam dość niezłe problemy z wypryskami. Próbowałam już wszystkiego. Natknęłam się nawet na to. Jednak to nie było to. Zdecydowanie za ciemne kolory. Zapach ujdzie. Fajne opakowanie. Właściwości - nie zauważyłam poprawy. W końcu poszłam do dermatologa - to był strzał w dziesiątkę. Teraz mam nieskazitelną twarz, bez skaz. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
    Ropcio
    20 września 2015 o 8:29
    Lepszego nie miałam
    Nie jest to mój pierwszy korektor, ale jedyny przy którym zostałam dłużej. Bardzo ładnie goi, co przy trądziku jest ważne. Nie zapycha, ładnie pachnie, jest wydajny. + wydajność (jedno opakowanie na rok) + lecznicze właściwości + zapach + nie zapycha + dobrze kryje - trzeba poprawić w ciągu dnia - brak dostępnego jaśniejszego odcienia, aktualny jest średni Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 14 maja 2015 o 21:23
    Bardzo wydajny, świetnie redukuje zaczerwienienia
    Świetna konsystencja, nie wysusza, nie zapycha, nie podkreśla suchych skórek, baardzo wydajny. Jedyny minus - przez kremową konsystencję łatwo rozdziela się część zielona od beżowej i bardzo łatwo złamać sztyft. Pod względem samego korektora - cudo. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 29 marca 2015 o 23:24
    ok
    Jako korektor nie sprawdza się źle, ale też nie zachwyca. Zielona strona natomiast świetnie pomaga w gojeniu wyprysków. Bardzo często zdarzało mi się na jakiś czas nakładać jedynie zielony korektor na wyprysk na kilka godzin i bardzo żałuję, że nie da się kupić jedynie tej zielonej części, druga jest mi zupełnie nie potrzebna Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa 1 (cała zielona strona)
    U konsultantki
  • 11 stycznia 2015 o 20:07
    Naprawdę fajny korektor
    Bradzo lubię serię z zielona herbatą, przede wszystkim dzięki cudownemu zapachowi. Cieszy mnie niezmiernie fakt, że nawet korektor ma ten cudowny zapach - świeży, orzeźwiający, ziołowo-herbaciany. Sam produkt jest dość skuteczny. Cudów antywypryskowych nie zdziałał, ale nieźle sobie radzi z kamuflażem większości niespodzianek na twarzy. Ma kremową konsystencję. Z łatwością aplikuje sie na twarzy - bardzo nie lubię, gdy korektory w sztyfcie są suche. Poza tym, zielony kolor świetnie miesza się z beżową częścia. Zieleń nie przebija, uzyskany odcień jest jednolity. Korektor dobrze współpracuje z podkładem i szybko wysycha. Sam sztyft jest bardzo poręczny, nie zacina się, plastik nie popękał. Beżowa warstwa trochę szybciej mi się skończyła, niż zielona. Jeśli chodzi o krycie, to nie liczyłam na cud i teatralne krycie - nie poradzi sobie z prawdziwymi kolosami, a zielona część raczej średnio maskuje zaczerwienienia. Do codziennego makijażu i ukrywania cieni i drobnych krostek jest ok. Cena, jak za taki produkt, jest bez zarzutu, a często bywa w promocjach. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno