Vichy Normaderm Anti - Age Krem przeciwzmarszczkowy zwalczający niedoskonałości skóry

Vichy Normaderm Anti-age Przeciwzmarszczkowy krem zwalczający niedoskonałości skóry 50ml

karo83
    12 kwietnia 2017 o 18:17
    Nie bardzo
    U mnie się nie sprawdził. Ani to krem ujędrniający, ani nawilżający, ani przeciw niedokonaościom. Już po raz kolejny się przekonałam, że "jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" Po użyciu daje chwilowy efekt matu, ale nie zmiejsza widoczności porów ani nie redukuje niedoskolałości. Nie radzie sobie też z pierwszymi zmarszczkami, więc nie spełnia obietnic producenta.
  • 29 marca 2017 o 8:27
    Idealne połączenie - walka z niedoskonałościami i starzeniem się skóry
    Bardzo trudno znaleźć krem który łączy pielęgnację skóry problematycznej z pierwszymi oznakami starzenia. Niestety z wiekiem nie mija problemy z niedoskonałościami, a pojawiają się kolejne ze zmarszczkami. Ogromny plus za wprowadzenie tego typu kosmetyku. Plusy: nawilża pomaga zwalczać zmarszczki zmniejsza niedoskonałości pory są mniej widoczne skóra jest gładka i przyjemna w dotyku nie zatyka Wady: mógłby troszkę mocniej matowić skórę
    Drogeria Super-Pharm
    sylvik3
    1 września 2016 o 19:23
    plus za polączenie kremu anti-age z zwalczaniem niedoskonałości
    Wielki plus,że vichy stworzyli przeciwzmarszczkowy zwalczający niedoskonałości skóry. Wiele firm tworząc serię przeznaczoną do cery trądzikowej przeznaczoną dla nastolatków. Niestety firmy zapominają, że z trądzikiem zmagają się również osoby po 30. Nie oczekuje od tego kremu, że zwalczy niedoskonałości itp ponieważ tą rolę pełnią maść przepisana przez dermatologa. Kupiłam ten krem z zamiarem nałożenia pod makijaż. Szybko wchłania się, nie roluje się pod podkładem. Skóra jest nawilżona. Jedyny minus cena ale często w aptekach można znaleźć promocje na markę Vichy.
  • 17 marca 2015 o 16:40
    szału nie ma
    Krem faktycznie zwęża pory, umiarkowanie matuje, poprawia koloryt ale nie radzi sobie z wypryskami. Opakowanie wystarczyło mi ledwo na miesiąc, jest to najmniej wydajny krem jakiego używałam. Opakowanie też mnie nie wzrusza bo nie sposób zobaczyć normalnie ile go jeszcze zostało. Jeśli ktoś ma za dużo kasy i musi szpanować, że używa Vichy to jest to jedyny argument, znam mnóstwo kremów o podobnym działaniu za niższą cenę Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 - 50 ml
  • 26 października 2014 o 17:19
    Sama nie wiem...
    Zastanawiam się, czy to możliwe żeby producent zmienił skład tego kosmetyku? Albo trafiło mi się jakieś wadliwe opakowanie? Bo gdy kupiłam go po raz pierwszy, byłam z niego umiarkowanie zadowolona- krem był lekki, szybko się wchłaniał, do tego higieniczna tubka (kremów w słoiczkach radzę unikać). Zapach zaliczam do zdecydowanych wad, moim zdaniem kosmetyki do pielęgnacji cery powinny być całkowicie bezzapachowe. Jeśli chodzi o redukcję niedoskonałości i spłycenie zmarszczek to szału nie ma, ważne jednak że nie zapycha porów. Sam krem niedoskonałości nie usunie, na to składa się też odpowiednie oczyszczanie (używam szczoteczki Clarisonic Mia2, płynu micelarnego, pianki i chusteczek do demakijażu twarzy), do tego dobre serum z kwasami i antyoksydantami i peeling. Kosmetyki do pielęgnacji cery to kwestia indywidualna, to co u innych sprawdza się świetnie u drugiej osoby może nawet pogorszyć stan cery. Jednak mimo wszystko kupiłam drugie opakowanie, ale tym razem efekty były dużo gorsze- zapach kremu był bardzo mocno alkoholowy, po kilkukrotnym użyciu wyskoczyło mi sporo zaskórników i teraz rozważam, czy w ogóle go jeszcze używać, bo mojej cerze nie służy, a wręcz przeciwnie. Nie wiem, czy to kwestia składu, czy czegoś innego, mam wobec tego kremu mieszane odczucia. Dobrze, że przynajmniej ktoś pomyślał o osobach z cerą z pierwszymi zmarszczkami które nadal borykają się z problemem niedoskonałości, ale do ideału temu produktowi niestety daleko. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: zaczęłam drugie