Wibo Express Growth Fluo Top

• 1 maja 2015 o 18:50
    Świetny
    Co prawda nigdy nie sprawdzałam jego fluo właściwości, ale sprawdza się świetnie "zwykły" jako top coat. Nałożony na kolorowy lakier nie robi na nim smug, nadaje przepiękny błysk i (co dla mnie najważniejsze) idealnie wygładza płytkę (nałożony nawet na brokat tworzy skorupkę dzięki której nic nie zawadza). Schnie w tempie ekspresowym. Ceny też nie ma wysokiej, a że niedługo w Rossmannie promo na produkty do paznokci, to na pewno zaopatrzę się w jeszcze jedną buteleczkę. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pół
  • 4 kwietnia 2015 o 11:38
    Bardzo fajny!
    Ja stosuję go z moimi ulubionymi lakierami Mini Max z Eveline i jestem bardzo zadowolona. Nie zmienia koloru, nadaje piękny połysk, przedłuża trwałość, błyskawicznie zasycha, jest tani, łatwo dostępny... No po prostu wszystko czego wymagam od top coatu! Nic więcej nie potrzebuję. Może jego jedynym minusem dla osób, które sugerują się obiecaną przez producenta fluoresencyjnością będzie głęboki zawód w tej kwestii, bo to tylko napis na opakowaniu;) Ale ja nie potrzebuję paznokci świecących na kilometr i jestem bardzo zadowolona z działania. Na pewno kupię ponownie. Aha! Testowałam ten top coat z Eveline i w porównaniu z Wibo dłużej wysychał i była jakiś taki "gumowy", nie przedłużał też trwałości aż tak, przy tym był droższy, więc wole Wibo. I kropka.
  • 8 marca 2015 o 15:53
    taki o ... ;)
    Krotko, zwięźle i na temat :) Plusy: + szybko wysycha + ladnie nabłyszcza lakier kolorowy + wydajny, + tani, kupiłam go za ok. 5 zł + latwo dostępny - zawsze można go znaleźć w Rossmannie Minusy: - fakt, ze świeci w ultafiolecie - trochę to takie odpustowe, no ale co kto lubi ;) - nałożony jako top coat zmienia kolor paznokci - jest to trochę irytujące bo zazwyczaj zmienia ten kolor na taki, który kompeltnie mi sie nie podoba, chociaż (o dziwo) nie działa tak samo na wszystkie lakiery + nie jest jakoś szaleńczo trwały, utrzymuje się na paznokciach ok. 2-3 dni i zaczyna odpryskiwać, jak dla mnie to stanowczo za krótko reasumując: Mam mieszane uczucia. Niby nie jest jakiś tragiczny i kompletnie do bani ale szału też nie ma, nie spełnia w pełni obietnic producenta. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 18 listopada 2014 o 16:26
    Mój ulubieniec
    Jest swietny ! tani , ekspersowo zasycha . Nie musze sie juz martwic o odgniecenia na paznokciach . Jedyna wada jaka zauwazylam jest to ze gestnieje ;/ . Ale za taka cene jestem w stanie wymieniac go co pol roku :) bo na tyke wystarcza mi ( bez gestnienia ) . Moze wydawac sie dlugo , ale ja o swoje lakiery bardzo dbam i dobrze dokrecam nakretke . Używam tego produktu od: 8 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie zużyłam
  • 14 października 2014 o 11:56
    Ciężko polecić
    Jest to zdecydowanie produkt dziwny. Nie wiem czy świeci w ultrafiolecie, ale delikatnie zmienia kolor lakieru - czasem ten efekt jest fajny, czasem niebardzo, sęk żeby nałożyć top równomiernie. Nie wiem też czy nazwa \'Express Growth\' ma jakies odniesienie do rzeczywistości. Kiedy używam tego w dokładnie takim zastosowaniu: najpierw nakładam jakiś utwardzacz, potem lakier, a na końcu oceniany produkt, to efekt jest fajny. Lakier trzyma wiele dni, Fluo top na pewno nie ma u mnie wpływu na odpryskiwanie.... Po prostu nie tworzy chyba żadnego efektu poza kolorem:) Po co więc w ogóle tego używać? Nakładając go na lakier, ładnie \'rozmazuje\' wszystkie ewentualne grudki i \'bąbelki\', jeśli lakier ma kiepską konsystencje i w takim przypadku ratuje sytuacje. Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: niepełne 1