Eveline Cosmetics Pure Control S.O.S, Żel do mycia twarzy głęboko oczyszczający przeciw pryszczom i śladom po nich

• 29 listopada 2016 o 14:35
    Żel przeciwtrądzikowy Eveline
    Zalety: - ma dość gęstą konsystencję, dobrze się pieni - pozostawia skórę oczyszczoną, matową, a pory skórne zwężone - zmniejsza produkcję sebum - dzięki niemu skóra jest milsza w dotyku, bardziej miękka, rozjaśniona - zapobiega powstawaniu nowych pryszczy Wady: - nie pomógł mi zwalczyć istniejącego trądziku - przesuszał i szczypał skórę jak inne produkty z tej serii (miałam całą serię)
  • 2 października 2014 o 19:50
    Polecam wszystkim którzy mają problemy z trądzikiem
    Moja cera zawsze była problematyczna. Musiałam uważać na czekaoladę i ostre przyprawy bo zaraz na mojej twarzy pojawiały się jakieś wypryski. Odkąd używam żelu, w połączeniu z tonikiem tej samej firmy, nie mam żadnych problemów z cerą ;) ;) Daje bardzo przyjemne uczucie chłodu na buzi i do tego ładnie pachnie. Polecam!!
  • 16 stycznia 2014 o 15:22
    dobrze dezynfekuje
    PLUSY: -ma dobre przeciwbakteryjne działanie, wieczorem, po dłuuugim dniu przyjemnie zmyć z siebie sebum i kurz miasta tym kosmetykiem, - mocno odświeża, - zostawia skórę rozjaśnioną i matową, - dobry skład, widać że są tam składniki które rzeczywiście mogą zadziałać a nie tylko kwas salicylowy i mentol jak w większości żeli dla młodej cery, - korzystna relacja jakości do ceny, choć jak na ta firmę to nie jest to jakaś mega okazja cenowa, - łatwo go spienić, - opakowanie z pompką zawsze na plus MINUSY: - może podrażnić jeśli stosuje się go dwa razy dziennie, lub lekko przesuszyć, - bardzo wodnista konsystencja spływa z rąk. Używam tego produktu od: 4 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 11 września 2013 o 11:13
    Zawiodłam się
    Nie mam typowego trądziku, ale czasem cos wyskoczy, walczę zaś z rozszerzonymi porami na nosie. uzywałam żelu z Garniera, był swietny. Tu skusiłam się podobnym składem. Ale się zawiodłam. Jest strasznie wodnisty, wyłazą mi wciąż pryszcze, pory tez bez rewelacji.. Jedyny plus ,że nie szczypie tak w oczy jak Garnier. Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 marca 2013 o 19:47
    dla nastolatków
    Wciąż poszukuję świętego Gralla dla mojej tłustej cery. Wypryski pojawiają się już rzado (ale jednak), mam natomiast ślady po nich. Mam też już 29 lat i moja skóra wymaga raczej nieco innej pielęgnacji niż cera tłusta u nastolatki. Ten produkt wybrała na próbę i niestety dla mnie nie jest odpowiedni ponieważ bardzo podrażniał moją skórę, a raczej nie jest ona podatna na podrażnienia. Twarz po aplikacji była dobrze oczyszczona. Kosmetyk, jak widać na załączonym obrazku, jest w higienicznym opakowaniu z pompką, co pozwala też dozować odpowiednią ilość. Ponadto dobrze się rozprowadza. Czy zapobiega powstawaniu pryszczy i likwiduje ślady po nich? Nie jestem w stanie ocenić ponieważ szybko zaprzestałam stosować tego kosmetyku. Jest zbyt agresywny. Myślę, że u młodych dziewczyn nie będzie czynił takich spustoszeń. Nie polecam go natomiast Paniom w kwiecie wieku :) Używam tego produktu od: kilka razy jakiś miesiąc temu Ilość zużytych opakowań: jedno, nie całe