Lumene Mascara Sensitive (Tusz wydłużający do wrażliwych oczu)

• 13 sierpnia 2011 o 11:08
    KIEPSKI
    Posiadam kolor brązowy maskary. Niestety nie jestem z niego zadowolona. Niestety w moim przypadku bardzo skleja rzęsy, daje bardzo naturalny - wręcz niewidoczny efekt. Jedynie co pozostawia na rzęsach to kolor. Plus za to, iż nie podrażnia moich oczu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 2 stycznia 2010 o 13:03
    Nic specjalnego
    Szukałam tuszu granatowego i trafiłam na ten.Kolor ciemny granat a raczej czarny z odcieniem granatu.Oczu nie podrażnia ale skleja rzęsy i osypuje się okrutnie.Muszę dodatkowo rozczesywać rzęsy inna szczoteczką,nic mi nie pogrubiał i nie podkręcał.Znam lepsze,nie kupię go więcej. Używam tego produktu od:6 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    johnw57
    19 września 2008 o 22:47
    Nie uczulał
    Nie uczulał mnie ten tusz a to dla mnie bardzo ważne. Wydłużał i pogrubiał, ale niczym mnie nie poraził. Chociaż wielu osobom bardzo podobały się moje rzęsy po zastosowaniu tego tuszu. Łatwo zmywałam go płynem do oczu, nie podrażniał. Ogólnie nie był zły, ale nie the best for me.:) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:z 3-4 opakowania i zawsze koloru brąz;)
  • 18 sierpnia 2008 o 22:53
    spróbuje innego tuszu
    ładnie rozdziela rzęsy Wydłużenia nie zaobserwowałam Delikatny makijaz Bardzo lekka szczotka- nie czuje jej w ręku Ciężko się zmywa/mloczko i płyn do demakijażu a rano i tak "panda" Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    Mell
    20 maja 2006 o 9:31
    mi sie bardzo podoba
    kupiłam ten tusz przez przypadek i jestem bardzo zadowolona. mam dość długie i gęste rzęsy więc ie wymagam wiele od tuszu prócz porzędnego rozdzielenia rzęs a ten tusz to własnie robi. łatwo się zmywa, nie drażni, nie maże się, w promocji zapłaciłam za niego 20 zł:)