Sensique Oriental Dream, Trio Eyeshadow (Potrójne cienie do powiek)

• 25 listopada 2012 o 20:00
    Nie!
    Nie są dobrymi cieniami. Kolory nie mają niczego specjalnego w sobie, podczas nakładania strasznie się osypują, no i ciężko je zmyć nawet dobrymi preparatami do demakijażu, wodoodpornymi. Nigdy nie przetrwały do końca imprezy na moich powiekach, Używam tego produktu od: pół roku tylko kilka razy Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
  • 13 sierpnia 2012 o 22:04
    Bardzo miłe cienie
    Kupiłam wersję z granatem, żółcią i zielenią. Podobają mi się kolory i pigmentacja. Cena też była przystępna, bodajże trzy złote z groszami. Odejmuję troszkę za trwałość, baza jest konieczna w przypadku tych cieni. Używam tego produktu od: grudzień 2011 Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 7 sierpnia 2012 o 13:04
    Piękne kolorki
    Kupiłam zestaw nr 130 Indian Blue. Są to bardzo dobre cienie, nie osypują się, są dobrze napigmentowane, intensywne kolory, którymi można stworzyć świetny makijaż zarówno na dzień(lekki, nasucho) jak i na imprezę (mocniejszy, na mokro) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 marca 2012 o 17:38
    fatalne
    Kupiłam wariant 130 Indian blue city + Barwa kolorów, która mnie przekonała. - Kolory wydawały się intensywne jednak po aplikacji natychmiast zauważalna jest słaba jakość produktu. Makijaż wygląda nieprofesjonalnie. Są bardzo sypkie nie polecam nakładania bez ochrony chusteczką. Reasumując: Zakup uważam za nieudany. Upewniłam się w przekonaniu, że w jakość cieni trzeba sporo zainwestować. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: brak
  • 26 stycznia 2012 o 8:14
    Fajne kolory
    Do zakupu zachęciły mnie kolory, są świetne, mocno napigmentowane, kremowe. Posiadam paletkę z fioletem, kolor jest intensywny, używałam na bazę, troszkę się sypie ale efekt jest świetny. Cienie nakładałam na bazę i długo się utrzymywały na powiece, jak za taką cenę to warto je kupić. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1