Manhattan Powder Rouge - tender touch

• 25 października 2014 o 16:49
    Warto wypróbować
    Kupiłam róż o odcieniu nr 4. Wpadłam na niego przypadkiem, nigdy wcześniej go nie widziałam. Jestem bardzo zadowolona z niego. Róż stapia się z podkładem, nie ma widocznej granicy, utrzymuje się długo, ma wystarczająco pigmentu. Jest wydajny- używam go codziennie od 3 miesięcy a jeszcze nie widać metalowego spodu opakowania. Jedynym minusem jest jego pędzelek. Na początku wydawał się okey, z czasem włosie zaczęło wypadać. Radzę sobie dokupić pędzel do różu - i za taką cenę ( na allego po dosłownie pare złotych można go dostać) jest fajną opcją, lub tanim zamiennikiem. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: wciąż używam pierwszego opakowania
  • 27 lutego 2011 o 15:35
    Super !
    Mam kolor różowy nr 4. Jest fantastyczny ! Kolor idealny do mojej zimowej karnacji. Jedynym minusem jest ten pędzelek bo wogóle nie rozprowadza różu więc używam innego. Cena też dobra.Pomimo kiepskiego pędzelka daje maksymalną ocenę ponieważ produkt naprawdę wart zakupu . Jest bardzo trwały ,piękny kolor,atrakcyjna cena. Ideał Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: tylko 1
  • 4 listopada 2009 o 9:10
    BDB szkoda że nie do kupienia
    mam kolor 11 APRICOT dostępny tylko w Niemczech albo za pośrednictwem allegro.pl co mogę o nim powiedzieć? piękny delikatny kolor, idealnie sie rozprowadza, nie zostawia plam, stapia się z cerą-podkładem. Jest niedrogi i dość wydajny, lekki. Lubię ten kolor i jestem z niego zadowolona. Miałam kiedys róż Inglota ale pomimo bardzo zbliżonej kolorystyki wyglądałam z nim jak ruska lalka:) zdecydowanie na plus. Szkoda tylko ze w chwili obecnej kosmetyki Manhattan nie ciesza się takim zainteresowaniem jak kiedyś i sa po woli wycofywane ze sklepów... Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 2-3
    pysiam
    27 czerwca 2008 o 9:37
    mój pierwszy róż
    Co prawda nie mam porównania z innymi różami, ale z tego jestem bardzo zadowolona. Załączony pędzelek rzeczywiście jest fatalny, ja używam pędzla do pudru i uzyskuję bardzo naturalny efekt :-) Używam odcienia nr 10 czyli cinnamon, którego można również używać na całą twarz i dekolt w zastępstwie pudru brązującego. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    Hermit
    3 listopada 2007 o 13:52
    oj nie
    bardzo pudrowa konstystencja trudno sie go aplikuje dziwny pedzelek miękki ogolem nie jestem zadowolona szybko schodzi z twarzy moim zdaniem nie jest godny polecenia Używam tego produktu od:jakis czas Ilość zużytych opakowań:1