Catrice Out of Space, Gel Eyeliner (Eyeliner w żelu)

iza2921
    23 sierpnia 2013 o 16:54
    jako cień TAK, eyeliner NIE
    Zakupiałm ten produkt w Naturze za całę 2.99 zł bo jest aktualnie wyprzedaż. myślalam że to jeden z wielu cieni i jako cień spisuje się idealnie, spoko wykończy makijaż wieczorowy w towarzystwie czerni. dla mnie jako eyeliner wogóle nie zdał by egzaminu bo producent nie przemyślał konsystencji. Używam tego produktu od: 1 DZIEŃ Ilość zużytych opakowań: 1 W TRAKCIE
  • 10 stycznia 2013 o 23:18
    TRAGEDIA
    Zakupiłam ten eyleiner z powodu pięknego metalicznego koloru, jednak zupełnie nie spełnił moich oczekiwań. Na + -opakowanie -cena -kolor w opakowaniu Na- -konsystenca -kreska w ogóle się nie trzyma! -brak kolor! -nie do nałożenia Bardzo nie polecam! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: większosć wywalona
  • 15 maja 2012 o 15:54
    niestety mimo wielu szans bubel
    Niestety produkt ten kupiłam pod wpływem chwili. Pomimo kilku prób musze stwierdzić, że to bubel. Plusy: +bardzo ładne opakowanie +dobry stosunek ceny do pojemności +ładny kolor eyelinera w słoiczku Minusy: -beznadziejna trwałość ( 2godz max po czym znika) -odbija sie na powiece -beznadziejnie się rozprowadza -potrzeba naprawę dużej ilośći by uzyskać ładny efekt -okropna konsystencja -w ogole jakby nie zasycha, nawet po godzinie lekkie przetarcie rozmazuje kreske Na szczęście to limitowanka i pewnie nikt już się na taki bubel nie natknie. Jednak szkoda, bo kolory naprawdę ciekawe i słoiczek ładnie się prezentuje. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: mam jedno i na pewno go nie użyje już więcej
    Amylia
    6 kwietnia 2012 o 20:07
    Kpina.
    Ten "liner" to jakaś kpina. Jestem wielką fanką linerów w żelu/kremie więc kiedy tylko pojawiły się nowe kolory natychmiast wrzuciłam do koszyka. Kolor o którym mówię to C03 Silver’s Shuttle. Konsystencja produktu jest tragiczna!!! Nie jest ani kremem ani żelem. Ciężko określić czym jest. Żeby wydobyć trochę produktu trzeba pogrzebać w słoiczku palcem, tak- palcem. Można zapomnieć o tym, że uda się to zrobić pędzelkiem. Moim zdaniem ewentualnie produktu można użyć jako cienia. Jako liner nie sprawdza się w ogóle. Wielka szkoda bo kolor ładny. Póki co to pierwszy taki bubel z szafy Catrice na który natrafiłam. Mam nadzieję że już więcej się to nie powtórzy. Pozostaje tylko niesmak. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    Emma_89
    20 stycznia 2012 o 15:06
    Jakiś żart
    Kupiłam C02 Houston’s Favorite (kolor niebieski). Produkt jest strasznie suchy, dopiero po zdrapaniu wierzchniej warstwy można doszukać się pseudo żelu. Trzeba zużyć bardzo dużo kosmetyku i wielokrotnie powtarzać malowanie kreski, żeby uzyskać jednolity kolor (przy próbie namalowania nieco grubszej, w ogóle się to nie udało). Totalna porażka, żal mi wydanych pieniędzy. Używam tego produktu od: Użyłam po raz pierwszy Ilość zużytych opakowań: Pierwsze dopiero rozpoczęte