IsaDora Eyeshadow Trio Potrójne cienie do powiek

szpilla
    3 sierpnia 2017 o 10:06
    mały geniusz
    Cienie Isadory mi dobrze służą, mimo że jestem alergiczką. Są mocno napigmentowane i trwałe. Mam wersję 80 precious pearls i nadaje się ona zarówno na dzień jak i na wieczór. Zachwyca mnie łatwość nakładania oraz to, ze cienie z czasem nie blakną, a wręcz nabierają głębi, jakby stapiały się ze skórą. Używam je głównie na bazę, cień korres w sztyfcie lub ewentualnie na korektor loreal i za każdym razem nie osypują się, są trwałe. Lubię ich satynową miękkość. Może tylko gąbeczka nie zachwyca, ale to dlatego, że wolę używać pędzelki. Dla mnie relacja jakość-efekt-cena jest b.dobra, tym bardziej, że kupiłam je w promocji. To już kolejne moje cienie Isadory i na pewno będą kolejne.
    Zalety:
    • kolorystyka
    • trwałość
    • łatwość nakładania
  • 22 września 2015 o 17:03
    Moje ulubione
    Jestem fanką cieni Isa Dora już od dłuższego czasu. Mam kolor akurat taki jak ze zdjęcia w KWC. Używam najczęściej różowego i po 2 latach używania dopiero zużyłam połowę :). Ostatnio skonfrontowałam te cienie z cieniami Diora. Wypadły porównywalnie. Co mnie pozytywnie zaskoczyło na plus dla ID. Opakowanie: + poręczne + widać kolory więc przy kolejnej paletce się nie będę mylić które ze sobą wziąć do kosmetyczki Zalety: + dobrze się nakładają palcami + nie osypują się + ładne kolory + można je nakładać na mokro i wtedy mają metaliczny połysk Wady: - po pewnym czasie się wchłaniają. Jednak nie używam bazy pod cienie i to może z tego powodu. Używam tego produktu od: ponad 2 lat Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    Klara7
    16 sierpnia 2015 o 22:08
    Fantastyczne
    Cienie kupiłam dwa tygodnie temu i jestem zachwycona! Nie osypują się świetnie sie nakładają i na sucho i na mokro i przede wszystkim trzymają się na oku cały dzień! Jestem juz po czterdziestce i nie mam juz takich gładkich powiek ale cienie nie zbierają się w zagłębieniach i to mnie bardzo cieszy.Dla mnie idealny produkt,wyrzuciłam bez żalu wszystkie cienie jakie miałam w domu,bo te sa najlepsze a paletka fioletów świetnie podkreśla kolor moich zielonych oczu. Używam tego produktu od: dwa tygodnie Ilość zużytych opakowań: zaczęte pierwsze
    Veida
    1 lutego 2015 o 19:30
    osypują się, raczej na wieczór
    Kolory piękne, to fakt - jednak jak dla mnie zbyt połyskliwe na co dzień i niestety już przy nakładaniu na sucho osypują się, a że są dość mocno nabrokatowane, efekt jest taki, że pod oczami mam mnóstwo drobinek. I wygląda to na starcie mało estetycznie. Aby się ich pozbyć (drobinek pod oczami) - trzeba zastosować jakiś kosmetyk do demakijażu - przetarcie palcem nic nie da.
    sylvik3
    28 stycznia 2015 o 19:46
    słabo napigmentowane stosując na sucho
    Kupuje cienie Isadory od lat, zawsze decyduje się na Eye Shadow Quartet. Pomyslałam, że wypróbuje wersje Eye Shadow Trio 85 Purple Vain. Ciekawiło mnie to, że to są cienie perłowe. Nakładałam różnymi pędzlami te cienie niestety są niewyraźiste. Kolor fioletowy od niebieskiego nie odróżnia się znacznie. Miałam nadzieje że wymyśle rózne kombinajce z tymi odcieniami ale niestety zawiodłam się. Jedynie dają mocny odcień stosując na mokro.Z tej firmy jednak pozostane przy sprawdzonej wersji Eye Shadow Quartet. Używam tego produktu od: 6 mies Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie