John Masters Organics Bourbon Vanilia & Tangerine, Hair Texturizer Środek do układania włosów `Bourbon wanilia & mandarynka`

olasia
    24 września 2012 o 13:23
    Nie lubie
    Srodek ten nie sprawdzil sie a moze ja nie potrafilam go uzywac? Pachnie przepieknie, uzalezniajaco wrecz. Jest bardzo tlusty, przypomina mieszanine olei z miodem. Ma w sobie jakies takie malutkie grudki wlasnie przypominajace miod. Na moich wlosach nie zadzaialal. Mam wrazenie, ze tylko poskejal wlosy, po wyschnieciu specyfiku robily sie one szorstkie, matowe. Ciezko bylo je przeczesac w ciagu dnia.Moze to przez moja wysokoporowatosc? Nie uzywalam w nadmiarze. Bardzo ograniczalam ilosc kosmetyku, wystarczyla kropelka na cale wlosy. Troszke jednak odzywial czuprynke, kiedy go uzywalam wloski byly jakby mocniejsze.
  • 10 sierpnia 2012 o 10:43
    i tak i nie
    raz ją kocham raz nienawidzę : kocham za : - walory pielęgnacyjne, włosy po kilku stosowaniach są odżywione, nawilżone , błyszczące - dodaje objętości, jakby je dociąża co w moim przypadku ( włosy cienkie i delikatne) zdecydowanie ułatwia układanie nienawidzę za : - trudno mi się ją aplikuje -łatwo przesadzić i mam tłuste włosy, które po prostu trzeba umyć:( zdarza mi się to dość częto co mnie odstrasza od tego produktu Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 3 marca 2012 o 11:32
    Polecam
    Bardzo dobry środek do układania włosów, choć osobiście wolę pomade i shine on z tej marki. Absolutnie jego wielkiem plusem jest ogromna wydajność i naturalny skład. Na początku z używaniem tej pasty miałam problemy, pasta jest lepka i można przesadzić z dawkowaniem, ale gdy już nauczyłam się jej używać efekt końcowy na włosach jest wspaniały, miękkie, błyszczące, z każdym dniem zdrowsze. Dzięki naturalym składnikom i szybkim efektom jakie dają, kosmetyki tej marki zagoszczą w mojej łazience na stałe.
  • 3 lutego 2012 o 13:00
    podoba mi sie
    Dziwna to pasta. Mam bardzo cienkie wlosy i gdy otworzylam opakowanie, przestraszylam sie ze bedzie je obciazac. I faktycznie, jest do tego zdolna, ale pod warunkiem, ze nalozy sie jej za duzo. Ale do rzeczy: +obledny zapach +nigdy nie mialam bardziej wydajnego kosmetyku + zdrowo nablyszcza wlosy, nie jest to taki blysk jak przy tlustych wlosach :P +dodaje objetosci; ja ja wgnitam we wlosy, odpuszczajac sobie nasady, bo wysuszeniu, czy to samoistnym, czy suszarka moje wlosy nabywaja tekstury [gdzies uzytu takiego slowa w recenzji, tu pasuje idealnie] -trzeba uwazac, zeby nie przegiac, bo wtedy naprawde ma sie wrazenie ze cos siedzi na wlosach Z minusow to tyle :) w efekcie, jesli nie ma sie tendencji do lania kosmetykow na wlosy strumieniami pasta ta spodoba sie na pewno, nawet dziewczynom o cieniutkich i przetluszczajacych sie wlosach [jak ja] Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1