Pierre Rene Odżywka do rzęs z keratyną i pantenolem

• 15 marca 2014 o 11:52
    Wspaniała!
    Odżywkę zakupiłam zachęcona opiniami nie zawiodłam się :) choć początkowo po jej używania rzęsy jakby bardziej zaczęły wypadać to nie zrażona używałam jej dalej. Po ok. 1 miesiącu regularnego (!) stosowania moje rzęsy stały się dużo mocniejsze, ciemniejsze i przede wszystkim dłuższe! Plusy: *cena *konsystencja *skuteczność Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 10 listopada 2013 o 0:27
    Absolutnie nie!
    Zakupiłam tę odżywkę po ilości pozytywnych recenzji, ale zawiodłam się na niej. Mam to szczęście,że mam długie i gęste rzęsy i nie musze używać tuszu, chciałam jedynie, aby moje rzęsy były bardziej podkręcone i ciemniejsze. Przyznam,ze faktycznie rzęsy po tej odżywce miałam bardziej podkręcone i ciemniejsze, ale o ZGROZO zaczeły mi wypadać rzęsy! A nigdy mi nie wypadały. Poza tym noszę soczewki i po paru godzinach zalewałam się łzami. Nie chce stracić swoich rzęs dlatego tej odżywce mówie stanowcze NIE! Używam tego produktu od: Tydzień Ilość zużytych opakowań: Trochę pierwszego
  • 2 marca 2013 o 14:56
    Niebywałe
    Kupiłam tę odżywkę trzy miesiące temu, aby wzmocnić rzęsy i jakoś je odżywiać, bo akurat zaczynałam używać na co dzień tuszu do rzęs. Nie liczyłam na wiele, ale ta odżywka przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Użyłam jej wieczorem, a następnego dnia co 15 minut koleżanki mówiły mi "masz rzęsę na policzku, strzepnij sobie". Wypadło mi może 15-16 rzęs! To jakiś żart? Użyłam jej też wczoraj, bo pomyślałam, że może to przypadek... Nawet teraz, pisząc tę recenzję, musiałam strzepywać sobie rzęsę z policzka :/ Wizaż pyta mnie, czy kupię ten produkt ponownie. Odpowiadam - NIGDY W ŻYCIU! Używam tego produktu od: trzy miesiące Ilość zużytych opakowań: trochę pierwszego
  • 18 lutego 2013 o 11:07
    Bardzo dobra !
    Używam jej chyba od 3 tygodni a widzę już efekty :) Rzęsy są dłuższe i jest ich więcej. Nie widać tego tak bardzo,malując je samą odżywką,chociaż jakaś tam róznica jest,ale mało widoczna. Efekty stają się widoczne przy malowaniu rzęs tuszem. Zanim używałam tej odżywki musiałam się trochę namęczyć żeby moje oko wyglądało na "pomalowane",a teraz wystarczy,że przelecę tuszem raz/dwa i mam ładne,długaśne rzęsy,a co najaważniejesze, nie mam problemu sklejania :). Dodam jeszcze ,że odżywkę nakładam częściej niż dwa razy dziennie. Używam tego produktu od: trzy tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    mmya
    22 czerwca 2012 o 17:09
    całkiem niezła
    Kupiłam tę odżywkę, gdyż zależało mi głównie na zagęszczeniu i wydłużeniu rzęs. Nie spodziewałam się spektakularnych efektów za cenę 12 zł, ale spotkało mnie miłe zaskoczenie. Stosuję na rzęsy i brwi. + rzęsy urosły o 2-3 mm + zagęściły się + przyciemniły się + łatwo dostępny w drogerii Natura - nie nadaje się na dzień dla osób noszących szkła kontaktowe (kiedy produkt dostanie się do oka to oczy zaczynają łzawić i szczypać) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2