Wella Vivality, Fluid do końcówek włosów

alinab
    1 czerwca 2004 o 1:57
    wolne żarty !!!!
    Nie wiem co się mi stało, że skusiłam się na ten fluid. Nanoszę go zgodznie z zaleceniem na wilgotne włosy (końcówki), fluid jest bardzo niewydajny, żeby wmasować go dokładnie w końcówki potrzeba kilka dobrych porcji. Produkt piekielnie niewydajny - zużyłam połowę, a użyłam tylko 3 razy. W ogóle nie nawilża, po sporej dawce fluidu włosy są tylko obciążone i przyklapnięte. nie widzę sensu dalszego używania. nie ma żadnego działania na końcówki przesuszone (jako środek zapobiegawczy) wiec jestem pewna ze tym bardziej nie działa na juz zniszczone końcówki Jedyną cechą dodatnią jest ładny zapach charakterystyczny dla calej serii i poręczne, sterylne opakowanie. ilość zużytych opakowań: połowa 1
  • 23 listopada 2003 o 14:03
    taki tam...
    Co do głownego zadania jakie ma spełniac ten produkt to nie mogę się przyczepic bo koncówki się nie rozdwajają (fakt ze mam na tyle podciete, ze ogolnie na to nie narzekam) Kupilam to cos glownie z myslą o nawilzeniu końcówek - to sie udaje bardzo średnio (zeby nie powiedziec wcale) bo jak byly suche - tak są dalej Bardzo higieniczne opakowanie, ale zapach mnie drażni. ps - pod koniec zepsulo mi sie opakowanie i 1.4 zostala bez szans na wycisniecie ogolnie - bez zachwytu, bede szukac dalej
    Martaa2
    13 października 2003 o 18:55
    Mój ulubiony
    Mój ulubiony preparat do pielęgnacji końcówek włosów. Ma konsytencję płynnego balsamu, pięknie pachnie. Wcieram go po każdym myciu w wilgotne końce włosów. Efekt- gładziutkie, miękkie, nierozdwojone końcówki.Bardzo wydajny, nie wyobrażam sobie bez niego pielęgnacji moich włosów.Polecam !