Essence Gel-Look Top Coat

gabi97
    8 grudnia 2015 o 18:47
    Aaaaaa super!
    Jestem w niemałym szoku po zobaczeniu tak niskiej oceny! Ten produkt jest bezbłędny! Lakier u mnie na paznokciach wytrzymał zwykle pół dnia, nieważne jaki, czy za 50zł czy 5. Bez znaczenia, czy malowałam ja czy ktoś mi malował. Z jakimś top coatem może dzień. I nie, nie było tak, że się ścierały. Po prostu mi odpryskiwały w połowie, tak, że mogłam oderwać lakier z całego paznokcia (ależ to okropnie brzmi :D), co zresztą nieraz robiłam. Sądziłam, że jestem przypadkiem beznadziejnym i tyle. Nie wiem, co mnie podkusiło, żeby wrzucić ten top coat do koszyka w drogerii. Ale jestem niesłychanie wdzięczna temu czemuś :D Koniec mojej fantastycznej historii, do rzeczy! + Wysycha ultraszybko! + Wygląda ślicznie, rzeczywiście nadaje paznokciom żelowy wygląd + Przyjemnie się nim maluje + Cena iiiiii najważniejsze!!!!!!! uwagaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! + PAZNOKCIE WYTRZYMUJĄ TYDZIEŃ!!!! Tydzień, tydzień, tydzień! Dopiero wtedy coś się ściera, podkreślam - ściera, nie odpryskuje. SZAŁ CIAŁ! Minusów brak! Polecam z całego uradowanego serca! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 7 listopada 2015 o 22:49
    świetny!
    Ja czytając niektóre recenzje, mam wrażenie, że kupiłam zupełnie inny produkt. Mój top coat z essence jest wręcz fenomenalny! Najwiekszym plusem jest oczywiście cena, kosztował cos około 7 złotych... super. Wysycha w kilka minut, ja nakładam go po 2/3 warstwach lakieru (jasne kolory lakierów których używam mają słabe krycie) . Dodam, że nakładam ten top na mokry jeszcze lakier, dzięki czemu pozbywam się smug z lakieru i ewentualnych niedociągnięć, top wszystko super zlewa mieszając się z lakierem. Gruba, żelowa warstwa sprawia że moje paznokcie są idealnie pomalowane i przepięknie się błyszczą bez żadnych odpryskow około 5 dni... jak dla mnie ten produkt jest fenomenalny. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    onciaq
    15 października 2015 o 14:49
    Troszkę gorszy brat top coatu z essencu w srebrnym opakowaniu
    Zacznę od tego, ze ukochałam lakiery od essence. Są tanie, trwałe, szybką schną i długo się utrzymują. Top coat natomiast jest wisienką na torcie. Nie wyobrażam sobię moich paznokci bez top coatu ALE... Essence wypusciło 2 różne top coaty. Jeden, to ten na obrazku(XXXL volume,gel-look), a drugi (LEPSZY) w srebrnym opakownaiu (dodalam zdjecie z internetu ) Ten tutaj podany na stronie, działa moim zdaniem gorzej. Owszem wszystko się błyszczy ale mam wrażenie ze jest slabszy, JEDNAK spełnia swoje zadanie! Lubię oba, ale bardziej ten drugi :) Jak nie moge dostać mojego srebrnego to kupuje ten. Nie odpryskuje się, trzyma sie nawet do kilku dni (5-6) potem i tak zmieniam lakier więc nigdy nie trzymałam dłuzej. Paznokcie z top coatem wyglądają ZNACZNIE lepiej. I są mocniejsze. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki
    Kotoori
    11 października 2015 o 10:21
    Cudo :)
    +++! Wbrew wszystkim negatywnym opiniom, moja będzie zupełnie odmienna. Top jest cudny, nie mam pojęcia, dlaczego Wam tak wolno schnie. U mnie wystarczy chwila, a paznokcie są suche i ślicznie się błyszczą. Widoczny ten pożądany "żelowy" efekt. - Pół gwiazdki ujmuję, bo pędzelek mógłby być szerszy. Używam tego produktu od: Trzy tygodnie. :) Ilość zużytych opakowań: Jedno.
  • 6 września 2015 o 15:06
    piękny efekt na paznokciach
    Kupiłam w ciemno, potem przeczytałąm opinie na Wizażu i bałam się użyć. Odważyłam się dopiero w weekend, kiedy mogłam dac paznokciom wiecej czasu w ciągu dnia na wyschnięcie. Okazało się jednak, że nie potwierdziło się u mnie nic z tego o czym piszą dzwiewczyny. Top coat zasycha szybko - nie jakoś nadzwyczajnie, normalnie jak to lakier. Nic się na nim nie odbija, można spokojnie robić to co się chce robić, bez uważania na paznokcie. Nie zauważyłam u siebie żadnych bąbli ani smug. Paznokcie błłyszczą się pięknie, lakier trzyma sie przynajmniej dwa dni dłużej niż bez Topu. I zdecydowanie jest efekt żelowych paznokci - kilka koleżanek pytało o to patrząc na mój manicure. Po jakimś czasie niestety zgęstniał i pojawiły się kłopotliwe niteczki przy malowaniu. Za to odejmuję pół gwiazdki. Ale przy takiej cenie, taki efekt - jestem bardzo zadowolona. Używam tego produktu od: parę tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 pełne opakowanie