Pharmaceris F, Nawilżający fluid antyoksydacyjny z sylimaryną SPF 20

Alaszax
    30 grudnia 2015 o 9:08
    Słaby
    Kupując ten produkt byłam nastawiona na to ze nawilży i ukryje suche skorki jednak bardzo sie rozczarowałam :( Plusy -konsystencja -opakowanie Minusy: -cena -uboga gamą kolorów -pozostawia smugi -podkreśla suche skorki -swieci sie Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 listopada 2015 o 17:31
    polecam, polecam, polecam!
    Kiedyś, jeszcze w liceum kupiłam fluid z tej samej serii, tylko kryjący. Od tej pory moja cera zmieniła się i potrzebuje więcej nawilżenia oraz "ukojenia". W ten kosmetyk zaopatrzyłam się za namową mamy, która używa tej pierwszej wersji. Ja nie potrzebuję dużego krycia, dlatego pani w aptece doradziła mi nawilżający. I to był strzał w dziesiątkę. Cera po nałożeniu fluidu wygląda naturalnie. Miękka i nawilżona. W skrócie: + dostępność (w każdej aptece) + cena + higieniczna aplikacja + nawilżenie (w końcu nie mam suchych skórek na nosie! ) + mimo 3 odcieni pięknie dopasowuje się do cery - moja cera lekko się błyszczy po nałożeniu, ale nigdy nie była w 100% matowa :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
    smona
    11 sierpnia 2015 o 12:47
    Po prostu nie dla mnie
    Podkład jest dobry, lecz nie nadaje się do mojego typu cery, choć w zimę sprawował się całkiem nieźle. Plusy: + nawilżenie + SPF 20 + nie zapycha + nie podrażnia wrażliwej cery + dostępność Minusy: - strasznie się świeci i ciężko go przypudrować - krycie lekkie - odbija się na ubraniach - w lecie spływa z twarzy, bo jest za ciężki - nietrwały, szybko się ściera/spływa - nie jest wart swojej ceny - kolor 02 ciemnieje z upływem czasu Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 lipca 2015 o 11:25
    Tylko dla suchej skóry
    Podkład świetnie sprawdzi się u suchej skóry ale niestety tylko u takiej. Mam cere mieszaną i po nałożeniu go twarz cała się błyszczy, nie pomaga także puder matujący bo po kilku godzinach błysk znowu wraca. Duży plus za rewelacyjne odcienie w kolorze żółci a nie różu. Plus za wygodne, lekkie i higieniczne opakowanie. Cena nie jest wygórowana. Jest łatwodostępny. Ma super skład i SPF 20. Pomimo tego, że nie nadaje się do mojej cery nie zapchał jej. Nie podrażnił mojej wrażliwej skóry z AZS. Jest wydajny, nie jest za gęsty, nie ciemnieje. Bezzapachowy. Niestety brudzi ubrania (bo nie wchłania się szybko w moją mieszaną cerę). Pomimo, że jest lekki dobrze kryje. Polecam suchoskórym :D Używam tego produktu od: kilka msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    maale91
    8 czerwca 2015 o 8:53
    idealny!
    Produkt idealny dla wrażliwej i suchej cery! Z racji tego, że mam kapryśną cerę szukałam czegoś co nie podrażni mojej skóry i jednoczesnie będzie dobrze wyglądać. Ten kosmetyk idealnie łączy te dwie funkcje. Idealnie się rozprowadza, nie roluje się pod palcami, nawilża i zostawia skórę atłasową w wyglądzie i dotyku. Ukrywa nawet moje suche skórki i wszelkie niedoskonałości. Nie powoduje efektu maski. Opakowanie: higieniczne z pompką. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: pięć