Avon Naturals, Lime Blossom & Verbena, Shine Drops (Serum nadające włosom połysk `Kwiat limonki i werbena`)

• 3 sierpnia 2015 o 12:22
    Ładne opakowanie i tyle :(
    Kompletny niewypał. Nic a nic nie robi. Po zastosowaniu tylko przez jakiś krótki czas utrzymuje się zapach ale to wszystko. Nigdy więcej! Nie polecam :( Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    bognam
    27 stycznia 2013 o 13:52
    nic nie robi
    Ten produkt po prostu nic nie robi, włosy nie błyszczą bardziej, nie są bardziej wygładzone, zapach się na nich nie utrzymuję. No po prostu nic nie robi, a jeszcze trzeba uważać, żeby za dużo nie nałożyć, bo zlepi włosy. Jedyne, co mi się w nim podoba, to opakowanie ;) które na pewno sobie zostawię, jak znalazł na żel czy szampon na weekendowy wyjazd. Używam tego produktu od: mam go od ok. roku Ilość zużytych opakowań: jakoś wykańczam pierwsze
  • 27 stycznia 2013 o 12:37
    Średni.
    Plusy: -Zapach, -Intrygujące drobinki, -Wydajność, pomimo 50ml, Minusy: -Brak jakichkolwiek efektów, Szczerze mówiąc nie jestem zadowolona z tego produktu, nie zauważyłam żadnej różnicy. Moje włosy może po prostu trochę bardziej się błyszczą. Drobinki nie utrzymują się na włosach, lepiej kupić jedwab do włosów w cenie 6zł. :) Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego.
    M_angel
    21 stycznia 2013 o 11:16
    bez sensu
    Nie wygładza, nie nabłyszcza, nie pomaga w rozczesywaniu - a wrecz przeciwnie mam wrazenie ze skleja włosy ;/ z plusów to chyba tylko to że ładnie pachnie i ma te intrygujące srebrne drobinki, których i tak nie widać na włosach (może i dobrze), lepiej użyć dobrej odżywki lub serum... Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 grudnia 2012 o 23:30
    Potrafi wygładzić włosy
    Przyznam szczerze, ze kupiłam serum ze względu na werbenę. Byłam ciekawa, czy w jakis sposób działa. Mam bardzo cienkie włsoy, staram się więc ograniczać używanie prostownicy. Serum jest świetne do wygładzania niesfornych końcówek. Nie radzę go nakładać na całe włosy. Nie można też przesadzać z ilością. Nakładam odrobinkę na dłonie, rozcieram i delikatnie wcieram w końcówki. Ogólnie jest bardzo delikatny, pozostawia wygładzone włoski i ładny zapach. Małe opakowanie sprawia, że mogę je nosić w torebce i w każdej chwili wygładzić kosmyk. Plusy: -miły zapach -wygładza -przystępna cena -poręczne opakowanie -gęsta konsystencja Minusy: -nie zauważyłam poprawy kondycji włosów -świecące drobinki nie utrzymują się na włosach -trzeba uważać z ilością -nie nadaje się na całe włosy