Iwostin Oftalin, Łagodzący roll - on pod oczy

• 24 lutego 2017 o 10:26
    Średniak
    Mam mieszane uczucia.. niby fajnie masowal skore pod oczami, byl gesty, wiec wydajny, lubilam go wkladac na 15min do lodowki, wtedy przyjemnie chlodzil. Ta kuleczka była metalowa, wiec tez szybko łapała zimno. Jednak nic innego oprocz likwidacji obrzęków nie robil ten roll-on.. wygładzał tylko na chwilę, ale na dłuższą mete jakiegos super działania nie wykazal.. raczej juz nie kupie
  • 16 kwietnia 2014 o 16:22
    NIE NAWILŻA I NIE ZMIEJSZA CIENI POD OCZAMI
    TEN ROLL-ON NIC NIE ROBI!! Szukam czegoś co poprawi wygląd moich cieni pod oczami i nawilży je, niestety od tego produktu tego nie uzyskałam:( Nie polecam! - nie nawilża! - nie zmniejsza cieni pod oczami! a o to mi głownie chodziło.. - cena jedyny plus: +fajnie chłodzi Używam tego produktu od: Miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 duże
    Verry
    26 lutego 2014 o 23:10
    Rzeczywiście niweluje cienie pod oczami. Schładza. Za mało nawilża.
    Kupuję go już od dłuższego czasu. Jest: wydajny - nakładam go obficie rano i wieczorem i starcza na około 2 miesiące. Schładza, lekko nawilża, delikatnie wygładza płytkie zmarszczki, ale co najważniejsze: niweluje cienie pod oczami. Próbowałam zmienić kosmetyk na inny i cienie od razu się pogłębiały. Wyglądałam, jakbym nie spała 3 noce. Po powrocie do Iwostina po tygodniu wszystko wróciło do normy. Teraz mam minimalne cienie, duża różnica w porównaniu do tego, co miałam wcześniej. Będę go kupowała dalej, chociaż dalej szukam jeszcze jakiegoś - bardziej nawilżającego. Aha! Na początku mnie piekł, oczy mi łzawiły i były zaczerwienione, ale odkąd zaczęłam go nakładać niżej nic się nie dzieje. Noszę również szkła kontaktowe i nie uczula. Odnośnie makijażu: na podkłady - w porządku, na bb kremy też, ale przy mineralnych (Meow) w okolicy nałożenia wyglądał dziwnie zielono? Miałam kilka odcieni podkładów i przy każdym zachowywał się tak samo. Kiedy przed aplikacją minerału nałożyłam korektor sprawował się w porządku.
  • 10 lutego 2014 o 15:11
    placebo
    Ja nie czuję żeby cokolwiek działał. Na pewno nie rozjaśnił cieni pod oczami, a kofeinę to można sobie samemu kupić w półproduktach dodać do kwasu hialuronowego plus trochę wit. C i wyjdzie znacznie taniej, znacznie zdrowiej i znacznie skuteczniej. Jedyne co jest ok to metalowa kulka. Trzymałam w lodówce i używałam rano wiec dawało przyjemny efekt masujący przy zaspanych oczętach.... ale to tyle. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 grudnia 2013 o 15:59
    zdecydowanie nie polecam
    zachęcona opiniami kupilam ten kosmetyk, aby zredukować since pod oczami( mam z tym duży kłopot)po dwukrotnym uzyciu na mojej skorze pod oczami pojawiły się spore wypryski i od razu odstawilam, po kilku dniach wypryski zniknęły, ostatnio znalazłam go gdzies na dnie kosmetyczki i pomyslałam, że dam mu jeszcze jedna szansę i to był ostatni raz. moja skóra pod oczami wygląda jakby mnie pogryzły jakies insekty. Skóra zaczerwieniona, zaogniona i na pewno nie da się tego zamaskować fluidem... bardzo nie polecam, te pół gwiazdki z konieczności, Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: praktycznie zerowe zużycie ze względu na skutki uboczne