Babydream Panthenolcreme Krem z pantenolem

• 9 października 2014 o 8:04
    W końcu krem, który nie zatyka moich porów
    Praktycznie każdy krem nawilżający powodował powstawanie niespodzianek na mojej twarzy, w rezultacie przestałam nawilżać skórę, przesuszona z kolei reagowała tak samo. Cieszę się, że trafiłam na ten krem, świetnie nawilża, ma delikatny pudrowy zapach i, co bardzo mnie zdziwiło, nie powoduje świecenia się skóry. Jest gładka i miękka...jak pupa niemowlaka. Praktycznie nie zatyka porów. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 maja 2014 o 0:41
    Genialny!
    Zacznę od tego, iż mam cerę problemową z przetłuszczającą się strefą T+wypryski i suchymi policzkami. Krem kupiłam skuszona opiniami i wszystkie plusy wymieniane przez Wizażanki się sprawdziły! +niesamowicie nawilża +wchłania się prawie do matu, ale to nie jest akurat tak wielki plus, bo stosuję ten krem na noc lub kiedy nigdzie nie wychodzę +cera wygląda na tak zdrową, jak po niczym! +jest promienista, gładka, bardzo miękka +leczę się u dermatologa, ten krem idealnie łagodzi mi skórę po wszystkich inwazyjnych, wysuszających specyfikach +/- jedynym małym minusem jest to, że jako baza się nie nadaje, ale mi to nie przeszkadza bo i tak nie używam go w tym celu Zdecydowanie polecam :)
  • 18 lutego 2014 o 18:17
    Tani geniusz bez zapychania!
    - super cena - duza pojemnosc - lagodzi podraznienia - niezapycha -twarz niestety sie blyszczy po nim ale u mnie kazdy krem tak ma - uzywalem na twarz i niezapchalo mnie mimo ze mam tendencje do zapychania
    asko96
    10 listopada 2013 o 22:45
    Idealny
    +konsystencja: dobrze się rozsmarowuje, nie jest ani za gęsty ani za rzadki; +zapach: łagodny, przyjemny, na pewno nie drażni; +idealny pod podkład itp; +bardzo dobrze nawilża; +wydajny; +naturalny skład-najważniejsze ! Minusów nie znalazłam :)
  • 23 września 2013 o 18:38
    dobry.
    Krem spełnia wszystkie swoje obietnice. Nawilża i pielęgnuje skórę. Cena jest wprost śmieszna a pojemność 100 ml starcza na bardzo bługo dzięki wydajności. Zapach produktów Babydream mnie dusi, po prostu nie lubię. Stosuję ten krem rano, pod podkład. Nie lubię uczucia ściągnięcia które zostawia tuż po wklepaniu. Mimo niewielu drobnych wad jestem na tak i polecam innym Wizażankom. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego