Elancyl Specific Vergetures (Krem zapobiegający rozstępom dla kobiet w ciąży)

• 27 maja 2014 o 20:32
    To jest to
    Ocene wystawiam na podstawie opinii siostry ktora uzywa tego kosmetyku od 4 miesiecy. Krem jest doskonaly. Skutecznie chroni przed powstawaniem postępów. Poki co, nie dorobilam sie zadnego rozstepu. Ladnie pachnie, jest wydajny. Jedynym minusem jest wysoka cena, ale w ciąży nie jest sie przez cale zycie wiec warto zainwestować. Na allegro butla 500ml jest za 110zł. Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 marca 2012 o 2:49
    Mój typ
    Dziewczyny gdzie kupujecie ten specyfik??\\\\nJestem juz co prawda po ciazy(2miesiace) ale przez cale 9 miesiecy smarowalam sie tym cudem i nie mam ani jednego rozstepu co jest zaskakujace gdyz mam ogromne sklonnosci do ich powstawania- po okresie dojrzewania cale biodra mam poorane tym cholerstwem.\\\\nDo tej pory kupowalam na ebay u a teraz nie moge go nigdzie znalezc. Rozchodzi mi sie wlasnie o ten w bialej tubie....nigdzie go nie ma...Pomóżcie
  • 18 marca 2011 o 15:26
    spełnia oczekiwania w 100 %
    Jestem już dwa miesiące po porodzie. Krem stosowałam regularnie 1-2 razy dziennie od trzeciego miesiąca ciąży i stosuję aż do teraz i wprost nie mogę uwierzyć, że przy mojej dużej skłonności do pojawiania się rozstępów(po okresie dojrzewania mam ich mnóstwo na pośladkach) nie mam ani jednego, pomimo, że w ciąży przytyłam prawie 20 kg. Zapach- choć dla mnie był mało istotny- bardzo przyjemny. Krem się nie roluje, ma jedwabistą konsystencję, szybko się wchłania, nie uczulił mnie jak większość kremów, które stosowałam do trzeciego miesiąca ciąży. Krem jest drogi, ale można go w niektórych aptekach zakupić w opakowaniu promocyjnym (800 ml za 150 zł) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: pięć
    audytka
    7 sierpnia 2010 o 10:40
    POLECAM
    Bardzo polecam ten kosmetyk. Stosuję go na piersi oraz na cały brzuch. Kupiłam go dopiero w 8 m-cu ciązy gdyż od 3 m-ca stosowałam Vichy, który był niezmiernie wydajny,ale przeszkadzał mi jego zapach. Przeczytalam na jednym z forum dla kobiet w ciązy, że mniej śroków chemicznych jest zawartych w tym kremie niż w kosmetykach Vichy (ale nie wiem czy to jest prawdą). Elancyl napewno przyjemniej pachnie, bardzo delikatnie (ale zapachy w ciązy to nie tylko kwestia gustu ale i preferencji naszego "bąbelka"), nie pozostawia lepkiego filmu na skórze, spłyca i rozjasnia rozstepy nowopowstałe - mnie takie zrobiły się po tym jak w miesiąc zmieniła mi się miseczka stanika dwukrotnnie :o !!!! Myślę, że nie poradziłby sobie z głebokimi i bordowo - fioletowymi rozstępami - ale to nie jego zadanie. Napewno będę go stosowała bo naprawdę mi służy. Jednak w ciązy każdy kosmetyk działa u wszyskich zupełnie inaczej. Mimo to zachęcam. Używam tego produktu od:2 m-cy Ilość zużytych opakowań:1 Aha - ja też stosuję tę nową, zieloną wersję.
  • 8 maja 2010 o 19:20
    rewelacja
    Szczerze polecam!!! Krem jest naprawde skuteczny, to juz 34 tydzien i zadnego rozstepu!!! konsystencja odpowiednia, szybko sie wchlania, bezzapachowy. Moze nieco malo wydajny, bo 400ml starcza tylko na miesiac przy systematycznym stosowaniu 2 razy dziennie. I co wazne: NIE UCZULA tak jak w przypadku Mustelli!! Używam tego produktu od:3msc Ilość zużytych opakowań:3