Miss Sporty Glossy Tech

• 11 stycznia 2014 o 20:23
    Rewelacja
    Na buteleczce nie ma żadnej informacji, jakiego rodzaju jest to produkt, ale skoro glossy, to stwierdziłam, że nabłyszczacz ;) Kiepsko, jeśli ktoś nie zna angielskiego. Preparat zamknięty jest w charakterystycznej dla Miss Sporty pękatej buteleczce z moim ulubionym pędzelkiem. Mam szerokie paznokcie, więc cenię sobie szerokie pędzelki. Produkt w 100% spełnił moje oczekiwania. + nabłyszcza + przedłuża trwałość lakieru (z 3 do 6 dni) + szybko schnie + nie zmiękcza lakieru + dobrze się rozprowadza + nie gęstnieje + ukrywa wszystkie niedoskonałości na płytce powstałe przy malowaniu lakierem kolorowym + taniutki - niestety nie zużyłam jeszcze połowy buteleczki, a to, co pozostało w środku jest zabarwione. Maluję paznokcie zazwyczaj na czerwono lub różowo i niestety pędzelek "zabiera" kolor z paznokcia i barwi resztę produktu. Ale to raczej nieuniknione, po prostu do tej pory miałam do czynienia tylko z top coatem w buteleczce z kolorowego szkła, więc nie było tego widać. - naklejka z zakrętki się zdziera, co przy pomalowanych, mokrych paznokciach przeszkadza, łatwo sobie zepsuć manicure już zakręcając buteleczkę po wykończeniu. Ale naklejkę odrywam, a zabarwionym preparatem się nie przejmuję, bo i tak maluję paznokcie mniej więcej zawsze w podobnych barwach lub na jakieś ciemne kolory. Rozwiązaniem byłoby mieć kilka buteleczek do różnych gam kolorystycznych, co przy takiej cenie nie jest problemem. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 21 września 2013 o 20:41
    Najlepszy!
    Zdecydowanie najlepszy bezbarwny lakier jaki miałam do tej pory. Moim ulubionym, niekoniecznie higienicznym zajęciem, jest obgryzanie paznokci. Jednak gdy mam pomalowane paznokcie, nawet się nie odważę cokolwiek ruszyć, bowiem zapach od razu mnie zniechęca do skosztowania :) Nie lubię kolorowych lakierów, gustuję w bezbarwnych. Najlepiej, żeby nadawał połysk, utwardzał paznokcie i oczywiście był łatwo dostępny. W końcu znalazłam mój ideał :) Plusy: + łatwo dostępny - kupuję w Rossmanie, + tani - teraz w promocji za 3,99 zł, + pięknie nabłyszcza paznokcie i utwardza je, + szeroki pędzelek, ułatwiający nakładanie kosmetyku na paznokieć, + błyskawicznie wysycha. Minusów nie dostrzegam :) Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 czerwca 2013 o 10:58
    Świetny!
    Baaardzo fajny i dobry lakier. Nabłyszcza mega, przedłuża trwałość lakieru i naprawdę błyszczy się baaaardzo, jak psu.... Polecam, polecam,polecam. Tani i łatwo dostępny. Czego chcieć więcej? Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Sowa06
    1 maja 2013 o 11:36
    super
    Plusy: +Cena +Wydajność +Pięknie nabłyszcza +Szybko schnie +Utwardza paznokcie Minusów brak :D Jestem z niego zadowolona, kosztuje naprawdę niewiele a świetnie się sprawuje. Po prawie dwóch miesiącach bardzo częstego używania zniknęła dopiero ćwierć buteleczki. Używam tego produktu od: prawie dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    Rinneya
    3 lutego 2012 o 19:57
    Fajny nabłyszczający lakier.
    Fajny lakier,ładnie nabłyszcza kolory i sam się nadaje jako lakier bezbarwny na dni,kiedy nie mam ochoty na fikuśne kompozycje paznokci. Łatwo dostępny (Rossmann) i tani. Też leisty jak te z Clubbing Colours,ale się żyje. Ogółem,bardzo lubię tę markę,na pewno kupię inne lakiery z tej serii. :3