Guerlain Meteorites EDT

• 10 lutego 2013 o 21:44
    niestety nie mój
    Szukałam bardzo długo tego \'\'cudeńka\'\' jak juz zakupiłam byłam wniebowzięta i nie mogłam sie doczekać kiedy przyjdzie . Przyszło popsikałam i .... czar prysł łzy w oczach pierwsza myśl ..przeciez to miało być jak kuleczki :( Niestety nic z tego nie wyszło . Owszem czuć puder fiołki ale niestety tą piękną woń zabija coś zielonego co strasznie nachalnie czuć przez to mam wrażenie jakbym popsikała sie dwoma zapachami. Jak mozna tak piękny zapach tak beszczelnie zmieszac z byle czym wszystko zrobiło sie mdlące . Niestety trwałośc jest kiepska w porównaniu do pieniędzy jakie zapłaciłam spodziewałam sie czegoś lepszego . Jesli ktoś głęboko wierzy i liczy na to że bedzie pachniec kuleczkami to niestety strasznie sie rozczaruje ..tak jak ja. Jedyne co mi się podoba to buteleczka prosta i słodka Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: kilka psiknięc
  • 29 lipca 2009 o 14:11
    Mój mój mój!!!
    Nowy nr 1 obok Boudoiru na mojej liście, najpiękniej ujęty fiołek w moim odczuciu. Ciepły, pudrowy, otulający, bezpieczny... mogłabym tak wymieniać bez końca :) Początek jest dość mocny, potem zapach uspokaja się, ale nadal jest wyczuwalny i odurza swoją wonią. Perfumy jakich szukałam i nie posiadam się ze szczęścia, że je znalazłam. Co do trwałości - mija trzecia godzina, a ja nadal go wyraźnie czuję... Używam tego produktu od: 29.07.2009r. Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 7 marca 2009 o 22:40
    Cudny
    Piękny zapach,słodki i intensywny ,Pachnie bardzo podobnie do kuleczek ;) Wyczuwam w nim moje ulubione fiołki.Na pewno nie jest to zapach dla każdego,można albo go pokochać albo znienawidzić. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:Pierwsze
  • 24 września 2008 o 8:17
    brak charakteru
    Niewiele jestem w stanie powiedzieć na temat tego zapachu-ani dobrego,ani złego.Jest to niewątpliwie zapach pudru-nie wiem czy Meteorytów,bo nigdy ich nie miałam. Początek to dość agresywne uderzenie pudrowego irysa i sztucznego,perfumeryjnego fiołka.Później zapach się uspokoja,staje się miękki i pluszowy-na skórze pozostaje mieszanka pudru,białego piżma i szczypty wanilii. Nosiłam go bez przykrości,ale denerwowała mnie słaba trwałosć i intensywność tych perfum-po kilku godzinach na skórze pozostaje tylko mgiełka,ładna owszem,ale kompletnie niezapamiętywalna. Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań:testy
  • 25 czerwca 2008 o 11:28
    Nie daje się polubic ...
    Kiedy wwąchiwałam się w moje Meteoryty Pucci to miałam wrażenie, że pachną jak bardzo wyłagodzone Insolence Guerlaina. Meteorites to to jednak nie było ... ;) Meteorites na pewno nie jest jakoś bardzo szpetne, ale i na pewno nie łatwo je polubic. Pierwsze nuty przywołują na myśl klasyczny zapachu kobiecych perfum utrzymanych troszkę w konwencji retro... ;) To wybitnie (naprawdę wybitnie! ;)) pudrowy zapach z wyraźnymi fiołkowymi nutami. Jednak to grzeczniutkie oblicze szybko ewoluuje w coś szyprowego, fizjologicznego, cielesnego... Męczy swoją apodyktycznością, wymuszaniem szasunku i zmuszaniem na siłę do zachowania dystansu. Potrafi odebrac oddech i wywołac ból głowy. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: ...