Oriflame Giordani Gold, Night Lash Treatment Odżywka do rzęs na noc

• 8 marca 2013 o 21:53
    Fajna
    Fajna efekty przy regularnym stosowaniu widać efekty, rzęsy są gęstsze, i mniej wypadają, ale denerwuje mnie ta kremowa konsystencja bo łatwo się ściera no i nadaje się tylko na noc bo pod maskarę nie da rady. Polecam, naprawdę daje efekty. Używam tego produktu od: 5 m-c Ilość zużytych opakowań: 2 z przerwami
    alice_a
    24 lipca 2012 o 9:56
    miłe zaskoczenie
    Odżywka okazała się bardzo dobra, widoczne efekty zauważyłam juz po tygodniu stosowania. Rzęsy stały się mocniejsze, nie wypadały (przez ten czas nie zmieniałam tuszu ani innych kosmetyków do pielęgnacji tych okolic). Dobrze sprawdziła się także jako baza pod tusz-ładnie wydłuża rzęsy. Jest tez delikatna, nie miałam podrażnionych oczu mimo noszenia soczewek, gdzie przy innych nawet droższych wynalazkach występowało. Odżywka jest naprawdę tania co do jej wartości. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    zofiii
    24 stycznia 2012 o 18:55
    bardzo dobra
    ostatnio trochę zaniedbałam i nie stosowałam odżywki, ale... używając jej przez jakiś miesiąc, zauważyłam spore efekty! rzęsy nawilżone, mocniejsze i nie wypadają! cena niewygórowana... warto zainwestować:) Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    domi_p
    26 listopada 2011 o 1:24
    ...
    Skoro zgłosiłam, to i skomentować muszę :) jakiś czas temu odżywka do rzęs dla mnie w ogóle mogłaby nie istnieć, nigdy się nimi w ogóle nie interesowałam. Ostatnio stwierdziłam, iż rzęsą też się coś od życia należy, a katując je codziennie tuszem, na pewno im go nie umilam. Ogólnie nie jestem fanką kosmetyków z firmy Oriflame, a nawet ich nie lubię, szczególnie jeśli chodzi o kolorówkę. Ale na odżywkę się skusiłam. I nie żałuję. Nakładam ją codziennie wieczorem (no, oprócz dni, gdy wracam do domu trochę późno :)) od miesiąca. Efekty może nie są nadto spektakularne, ale moje rzęsy są po pierwsze dobrze rozczesane, po drugie- przyjemnie nakłada się na nie tusz. Tzn. szczoteczka jakgdyby lepiej pracuje, ma \'poślizg\', bo rzęsy są nawilżone, a nie suche i pokołtUIONe. Wyglądają na zdrowsze i czuję, że są mi za to wdzięczne :) Nie wiem czy kupię ponownie, bo w nowym katalogu odżywki już nie było, nie wiem z jakich powodów. Po za tym lubię próbować różnych rzeczy :) Używam tego produktu od: miesiąca. Ilość zużytych opakowań: 1.
    lafee23
    8 listopada 2011 o 19:14
    A ja jestem całkiem zadowolona
    Kupiłam tę odżywkę dość niedawno, jakieś 2tyg. temu, zachęciła mnie promocyjna cena w katalogu Oriflame (po przecenie jakoś 19zł). Efekty zauważyłam jakoś po ponad tygodniu stosowania odżywki. Moje rzęsy rzeczywiście się wydłużyły i jakby trochę zagęściły. Może nie jest to ogromnie wielka różnica, ale jednak zauważalna :) Biały kolor nie przeszkadza. Jednak odejmuję 1 gwiazdkę, ponieważ na co dzień używam zalotki, a odkąd zaczęłam używać tej odżywki, z podkręconych rzęs zostają proste druty. Jednak znalazłam na to sposób. Dotychczas stosowałam odżywkę na noc, rano przemywałam oczy no i wtedy pojawiał się problem z zalotką. Teraz jednak ok. 17 nakładam na oczy odzywkę, a tuż przed snem olejek rycynowy. Używam tego produktu od: ok. 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: niecałe 1