SKIN79 Dream Girls Beblesh Balm Krem BB do twarzy dla młodych kobiet

errola
    20 stycznia 2017 o 20:15
    Eeee, takie nic
    Zalety: + filtr ochrony, więc mogłam go używać jako bazę pod makijaż Wady: - nie matuje - nie kryje niedoskonałości - brzydki, szarawy kolor - jest właściwie niewidoczny na twarzy
    snoopy4
    22 czerwca 2016 o 16:33
    Lekki, ale mało kryjący
    Plusy: - SPF30 PA++ (nie jest to najwyższy filtr, ale z pewnością dość wysoki) - duża pojemność (ponad 40 g) - wydajność -kolor nie jest najjaśniejszy, ale dopasowuje się do cery i nie odcina się - nie tworzy efektu maski - jest lekki, nie czuć go na twarzy Minusy: - bardzo małe krycie - trwałość (po kilku godzinach z pewnością będzie się ścierał i wyglądał trochę gorzej niż po nałożeniu) - cena - po paru godzinach cena i tak się świeci, wbrew obietnicom producenta nie zapewnia kontroli sebum Podsumowując: Jeżeli ktoś nie lubi latem / wiosną nakładać mocno kryjących podkładów, to myślę, że ten krem BB będzie odpowiedni. A dodatkowo zawiera SPF 30 PA++, co z pewnością jest plusem. Natomiast nie zapewnia on mocnego krycia oraz długotrwałości makijażu. Kupiłam go w promocji, natomiast za cenę regularną nie opłaca się go kupować. A przynajmniej ja z pewnością bym się nie skusiła.
    moose
    15 kwietnia 2014 o 13:13
    Kocham i nienawidzę.
    Nie czaiłam się jakoś specjalnie na ten kremik. Miałam okazję go dość okazyjnie kupić, przeczytałam recenzje na Wizażu - dość rozbieżne - i nie mam pojęcia, co mi strzeliło do głowy, ale stwierdziłam, że kupię te kontrowersyjne Dream Girls. Jako że Dream Girl niezaprzeczalnie jestem, czasem się dogadujemy. Jak mam lepszy dzień oczywiście. Wtedy wydaje mi się, że krem<b> dodaje cerze takiego świeżego glow, ładnie wyrównuje koloryt </b>i w ogóle nie ma się do czego przyczepić. Innym razem uważam, że jest koszmarny, bo <b>twarz się po nim świeci i powoduje, że moja cera zaczyna się przetłuszczać w strefie T.</b> Jego ogromną wadą jest to, że ma <b>okropny odcień piachu</b> i kiedy przypadkiem nałożę go za dużo, wyglądam na chorą. Ciężko jest mi go ocenić, bo naprawdę mam wobec niego mieszane uczucia. Czasami jestem z niego zadowolona, a czasami posłałabym go elegancką parabolą za okno i nie umiem stwierdzić, co jest tego powodem. Nie kupię go ponownie, bo znam lepsze kremy, chociaż ma przystępną cenę i jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    gidran
    17 września 2013 o 11:02
    gdyby miał wyższy filtr i jaśniejszy kolor...
    byłby moim number one. Choć jestem na niego stanowczo za stara, urzekła mnie jego lekka konsystencja. Ładnie stapia się ze skórą, nie kryje nic a nic, wyrównuje koloryt cery, jest nieinwazyjny, nie podrażnia, nic po nim nie wyskakuje, skóra jest świeża i promienna. Mimo niskiego filtra używałam go latem, trochę mnie przybrązawiał (przynajmniej mogłam się wtopić w tłum), nie obciążał cery i jak na tę porę roku był idealny - gdyby nie ten nieszczęsny filtr, ale ja i tak unikam słońca. Do tego baaaaardzo wydajny (po kilku miesiącach codziennego używania jeszcze troszkę zostało). Mimo to więcej nie kupię. Wolę jednak coś jaśniejszego i wyżej filtrowanego (w blokach stratowych scandal rose & vanilla tej samej firmy - zapowiada się na ideał). Do tego niezbyt praktyczne opakowanie - po rozcięciu &quot;pustego opakowania&quot; okazało się, że w środku została 1/4 kremu. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 maja 2013 o 16:35
    Super krem BB
    Bardzo dobry, nie jest tłusty, dobrze się &quot;wtapia&quot; w skórę, nie posiada tłuszczu, ma wysoki filt UV. Jest wydajny(używam go półroku i jeszcze mi się nie skończył, a raczej nie jestem typem oszczędnym). Nie koniecznie jest dla osób z wieloma niedoskonałościami skóry( nie wiem jak sobie poradziłby z kryciem niedoskonałości, raczej nie jest bardzo intensywnie kryjący, ale dla mnie idealny). Polecam go dziewczynom, które są nastolatkami i zaczynają przygodę z kremami BB. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno 43,5 g