Oriflame Beauty, Perfecting Face Primer Wygładzająca baza pod makijaż

• 30 stycznia 2017 o 13:23
    Na specjalne okazje!
    Baza ogólnie rzecz biorąc jest bardzo w porządku. Ładnie wygładza skórę, zmniejsza widoczność porów, poprawia przyczepność i poślizg podkładu na skórze, poprawia też jego trwałość. Generalnie twarz wygląda po zastosowaniu bazy bardziej "HD", podkład nałożony jest równomiernie i wygląda lepiej. Maskuje suche skórki, rozszerzone pory i nierówności w strukturze skóry. Jednak sprawdza się dobrze tylko na specjalne okazje, użyta raz na czas. Zamarzyłam kiedyś o takim efekcie na codzień i gdy poużywałam jej kiedyś kilka dni z rzędu to wysypało mnie niesamowicie. Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie co utwierdziło mnie w przekonaniu, że to po nim. Produkt jest w dobrej cenie, jest wydajny i stosuje się do przyjemnie. Na specjalne okazje moj numer jeden!
    U konsultantki
  • 25 listopada 2016 o 12:22
    Dobrze wygładza
    Zalety: - delikatna baza, nie zapycha porów - nadaje skórze doskonałą gładkość, skóra jest miła w dotyku - sprawia że podkład dłużej się utrzymuje - wygodna, lekka konsystencja, szybko się wchłania, nie roluje się - delikatny zapach - zmniejsza widocznośc porów - niska cena - bardzo wydajna
  • 16 maja 2016 o 16:21
    Nie jest zła
    Jest to moja pierwsza baza i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Nie jest tłusta i doskonale trzyma puder. Najbardziej chodziło mi o zasłonięcie niedoskonałości i stosując bazę, puder lepiej zakrywa czerwone niespodzianki oraz - co najważniejsze - nie schodzi szybko z twarzy. Szkoda tylko,że jest takie małe opakowanie.
    U konsultantki
  • 7 grudnia 2015 o 8:55
    Całkiem niezła
    Dobrze się rozprowadza, fajna konsystencja. Sprawia, że buzia jest niesamowicie miła w dotyku, a dodatkowo daje przyjemne uczucie dobrego nawilżenia skóry. Choć nie przedłuża trwałości makijażu, to dzięki niej podkład nie podkreśla żadnych suchych skórek. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 niecałe
  • 11 kwietnia 2015 o 18:25
    Taka sobie
    Dostałam tą bazę na wypróbowanie no i jakoś nie jest w moim typie. Jest dziwna w sumie, nie przypomina konsystencją żadnej bazy, którą miałam do tej pory. Biała i lejąca. PLUSY -Dostępna -Nie taka droga -Całkiem nieźle nawilża MINUSY -W ogóle nie trzyma makijażu -Kiepsko się rozsmarowuje -Dziwny zapach, czuć go na twarzy -Baza dosyć ciężka Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże