BingoSpa Maska błotna do twarzy z kolagenem

BINGOSPA Błotna maska do twarzy z kolagenem 150 g

• 9 marca 2020 o 10:01
    Tragiczna
    Maskę dostałam w prezencie od znajomej. No cóż, nie urzekła mnie. Na mojej twarzy nie robi zupełnie nic. Opakowanie: Buteleczka z pompką. Nie do końca do mnie przemawia. Trzeba włożyć dużo siły żeby wypompować gęste błotko, dużo lepiej sprawdziłby się słoiczek lub tubka. Konsystencja: Gęste, kremowe błotko, dobrze rozprowadzające się na twarzy. Zawiera w sobie drobinki jakby hmmm piasku, co nie do końca mi odpowiada. Działanie na twarzy: Oprócz pieczenia skóry niczego nie zauważyłam. Cena: Jedyny plus tej maseczki.
    Zalety:
    Wady:
    • brak działania
    isshi
    12 kwietnia 2017 o 19:27
    średni wybór
    Ze wszystkich masek bingospa - a przetestowałam ich ok. 10 - ta najmniej przypadła mi do gustu. Efekty po zmyciu nie powalają - właściwie nie widzę różnicy przed i po nałożeniu maski. Dodatkowo mocno piecze co sprawiło, że sądziłam, że będzie oczyszczający efekt WOW, ale tak nie jest. Zdecydowanie zawód. Nawet nie wiem, jakiej cerze mogłabym polecić tę maskę.
  • 31 maja 2014 o 23:47
    dobra maska
    Maseczka działa na moją skórę tak jak glinka, z tym, że jest od razu gotowa do użycia. +oczyszcza skórę +gotowa do użycia +łatwo się zmywa +zawiera minerały i błoto z morza martwego +wydajna +cena -naszpikowana parabenami -na skórze czuć pieczenie po nałożeniu -po jakimś czasie jakby nieco zmiena konsystencję (ale może to tylko moja wyobraźnia) Czy kupię ponownie? Nie, ponieważ nie przeszkadza mi rozrabianie glinek, które są na pewno bardziej naturalne od tej maseczki. Jeśli ktoś nie zwraca uwagi na parabeny w składzie, lubi robić paćki, zwilżać je na twarzy i potem zdrapywać, to ta maseczka jest chyba dobrą alternatywą. -1,5 * za parabeny. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania
  • 3 grudnia 2013 o 17:46
    średnia
    A ta maska średnio mi przypadła do gustu. Do zapachu nie będę się przyczepiać, bo wiadomo że błoto pięknie pachnieć nie będzie. Konsystencja dziwna, trzeba wklepywać delikatnie maskę żeby nie spłynęła. I tu niestety jest kolejny minus- często piecze mnie twarz po jej użyciu, nie zauważyłam jednak jakiegoś zaczerwienienia czy alergii , także może ona tak powinna działać. Po zmyciu możemy zaobserwować gładką , i promienną cerę - u mnie niestety przesuszoną, muszę nałożyć dużą porcję kremu . Maska również delikatnie napina cerę . Dla mnie bez szału - nie zaobserwowałam znikania zaskórników czy innych niespodzianek, ani oczyszczenia porów. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 8 października 2013 o 18:28
    warta wypróbowania..
    Kolagenowa maseczka błotna od Bingo zamknięta jest w wygodnym okrągłym pudełeczku. Ma ciemno szary kolor taki typowy dla błotka;) zapach delikatny nawet przyjemny i dosyć gęstą konsystencję. Po nałożeniu trochę piecze, ale ja to przetrzymuję i później jest już dobrze. Maseczkę trzymam tak jak zaleca producent, czyli w granicach 10-15 minut czasami nawet dłużej. Po zmyciu moja twarz jest rozjaśniona, zaczerwienienia są mniej widoczne a pory zmniejszone. Nakładam ją 1-2 razy w tygodniu i za każdym razem widzę że działa:) w trakcie jej używania twarz stała się wygładzona i bardziej promienna, zauważyłam także mniej wągrów, nie w jakichś tam zaskakujących ilościach ale efekt jest widoczny z czego się bardzo cieszę, maseczka sprawiła też że skóra na twarzy stała się bardziej napięta. Jestem bardzo zadowolona bo wiem że maseczka działa i co najważniejsze nie robi nic złego, bo nie podrażnia i nie uczula. No więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić wam jej wypróbowanie i przekonanie się na własnej skórze:) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego