Oriflame Together for Her EDT

• 22 listopada 2013 o 17:21
    Świetny, świeży zapach
    Dla mnie to zapach, którego się nie zapomina. Zrobił na mnie takie wrażenie, że nawet teraz go poszukuję, po wielu latach i mam nadzieję, że jakoś mi się uda. Pamiętam, że zachwycił mnie świeżością i lekkością. Był inny niż wtedy oferowane zapachy, nie mogłam trafić na jego odpowiednik. Pamiętam, że wiele wód toaletowych jednej firmy mogłam zamienić na odpowiedniki, tego mi się do tej pory nie udało. Dla dziewczyn, którym już się oklepały kwiatowe, cytrusowe lub słodkie zapachy...To coś innego. Polecam poszukać, mimo, że pewnie będzie z tym spory problem :) Używam tego produktu od: Używałam przez rok Ilość zużytych opakowań: trzy
  • 4 czerwca 2008 o 0:37
    bardzo pozytywnie
    kupiłam jeszcze za czasów bycia konsultantką O. wtedy był dla mnie doskonały, chciałam kupić następny, ale dostałam inny i jakoś się nie złożyło. miałam ciągle na niego ochotę, ale używałam przez ten czas nieco lżejsze zapachy i gdy powąchałam ten ponownie, wydał mi się troche za ostry, aczkolwiek jest taki niespotykany i niesamowicie magiczny, ma coś w sobie. może jeszcze kiedyś do niego wrócę, był moim ideałem. :) no i plusik za ciekawe opakowanie. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 1
  • 23 maja 2007 o 16:14
    Fajny
    Zapach Together ma we mnie jakąą taką magię :), jest śieży, dość trwały...Opakowanie mi nie pasuje za bardzo. No i słyszałam, że podobno wycofany ze sprzedaży. Droga A, inne dziewczyny - wiecie gdzie można dostać jeszcze to cudeńko? :( Używam tego produktu od:paru lat Ilość zużytych opakowań:jedno
    droga A
    24 kwietnia 2007 o 11:04
    średnio
    jako konsultantka mam prawie wszystkie zapachy oriflame, co nie znaczy, że wszystkie tak samo lubię. Together jest jednym z tych, które plasują się w dole listy. Jest to typowo cytrusowy zapach, zbyt świeży jak dla mnie miłośniczki słodkich zapachów. Znośny jedynie w ciepłe i bardzo ciepłe dni. Chyba do niego na trochę wrócę tej wiosny - choć nie ma szans abym zużyła do końca to, co zostało w butelce. Trwałość zapachu nie budzi moich zastrzeżeń. Sama buteleczka jest pomysłaowa, ale trochę tandetna przez plastikowy korek. Używam tego produktu od: 2 lat chyba Ilość zużytych opakowań:ok. 60% z butelki
    Imogen
    22 sierpnia 2006 o 19:11
    magnetyzujący zapach
    Opakowanie jest bardzo oryginalne. Zapach choć nie utrzymuje się cały dzień, to pachnie cudownie - lekki, elegancki, idealnie skomponowany, na pewno kupię go ponownie bo pasuje do mnie idealnie. Polecam Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1