WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Rimmel Clear Complexion Clarifying Powder (Puder oczyszczający do twarzy)

• 11 lutego 2015 o 0:21
    dobry puder do porannego makijażu
    Rzadko zwracam uwagę na opakowanie produktu, jednak w wypadku pudru w kompakcie złej jakości opakowanie jest wyjątkowo upierdliwe. Puder ładnie wykańcza makijaż, na dość długo matowi, nie zapycha. W uk łatwo dostępny, przystępna cena kilka funtów. Jest ok, na razie do niego nie wrócę, szukam czegoś z bardziej trwałym opakowaniem jednak kosmetyk sam w sobie jest w porządku Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
  • 24 czerwca 2014 o 16:58
    Nie wiem, czy oszczyszczajacy(?!) ale bardzo go lubie
    Nie potrafie sobie wyobrazic, w jaki sposob puder moglby byc oczyszczajacy-specow od marketingu firmu Rimmel poniosla wyobraznia ;) Niemniej jednak ja bardzo polubilam ten puder. Kupilam go z zamiarem noszenia w kosmetyczce i poprawiania makijazu w ciagu dnia z racji, ze mam cere mieszana i lubi sie swiecic w drugiej polowie dnia- jednak juz w 1 tygodniu wieczko sie ulamalo. Hmm, pozostalo tylko uzywac go przy porannym makijazu- idealnie go wykancza. Matuje ladnie, podklad, kremy BB z wysokiem filtrem i same filtry-ktore ciezko zmatowic bo maja tendecje do tworzenia ciasta na twarzy. Nakladam duzym pedzlem. Kolor idealny dla mnie- mam bardzo jasna karnacje. Niedrogi i dostepny szeroko w UK. Nie wiem , czy kupie ponownie bo jest duzo tego produktow na rynku, ktore chcialabym przetestowac- na pewno polecilabym znajomej jesli spytalaby o rade. Używam tego produktu od: 2 miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1, konca nie widac
    Kinyya
    23 kwietnia 2014 o 14:52
    Idealny!
    Uwielbiam ten puder! Niestety minusem jest to, że w Polsce jest on niedostępny. Dlatego odejmuje pół gwiazdki. Czy oczyszcza cerę? Nie mam pojęcia, ponieważ nie mam z nią problemów. Zaletami tego pudru są: - dopasowanie do typu cery - ładnie matuje - wydajmność; 1 opakowanie starcza mi na około 5 miesięcy (!), używam go przeważnie codziennie, używając pędzelka - ładne opakowanie - idealnie łączy się z poskładem wake me up Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe i początek 2
    Je2bnik
    28 września 2013 o 23:40
    Kiepski!
    Kupilam go za ok 3,99£ wiec zalowac nie mam czego.Kupilam skuszona opakowaniem jakos strasznie spodobal mi sie ten turkus;) Myslalam ze puder bedzie mial wlasciwosci podobne do stay matte tejze firmy.Niestety.Puder w ogole nie nadaje sie do utrwalania makijazu.Zupelnie nie matuje.Buzia wyglada tak jak i przed aplikacja.Trzeba sie rzeczywiscie dobrze namachac zeby cokolwiek z nim zdzialac.Nie trzyma sie na mojej mieszanej buzi zupelnie.Producent obiecuje oczyszczenie.Nie mam pomyslu jak puder mialby twarz oczyszczac? Moim zdaniem nie robil nic.Dobrze ze mnie po nim choc nie wysypalo.Oddalam kolezance i ona jest zadowolona(a moze chce byc tylko mila;P) Niemniej ja go napewno nie polecam! Używam tego produktu od: ok pol roku Ilość zużytych opakowań: mialam jedno
  • 15 grudnia 2012 o 21:40
    dla mnie jest ok.
    zacznę od tego że u mnie w rossmanie ani w naturze nie ma tego pudru ;/ kupiłam go w uk i teraz kupuje mi go tam mama.. czy wy też macie problem z kupieniem jego? jak dla mnie nie jest za jasny, dopasowuje się do cery, chyba że przesadzi się z ilością wtedy wiadomo że cera jest "trupia". fajnie matuje. z tym oczyszczaniem cery to powiem tak każda ma inną cerę i nawet przy najlepszych kosmetykach niektórzy bbędą mieć problemy z cerą, ja nie mam jak narazie po nim żadnych niemiłych "niespodzianek" więc jest ok. mogłby matować jednak troszkę dłużej , za to odejmuję pół * starcza mi na ok. 3 miesiące. warto wypróbować ;))) Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania