Oriflame Beauty, Nail Food Odżywka do paznokci

emma-e4
    3 grudnia 2014 o 9:37
    działa, ale jest zbędna
    odżywka poprawia stan paznokci i skórek wokół nich, ale na pewno nie kupię ponownie z dwóch powodów - taki sam efekt można uzyskać choćby tanim i super uniwersalnym olejkiem babydream, dwa - mam właściwie zawsze pomalowane paznokcie, więc nie używam odżywek które wymagają rezygnacji z malowania olejek ma wygodny pędzelek, ładnie owocowo pachnie i jak zaznaczyłam - działa zauważyłam działanie kiedy po zmyciu brokatowego lakieru z paznokci miałam je mocno wysuszone, wręcz jak podrapane 3 dni używania tego olejku i wszystkie nierówności i zadziorki zniknęły, przy okazji skórki też lepiej wyglądały wbrew obietnicy olejek oczywiście nie wchłania sie i nie jest lekki wydawać kilkanaście zł na mazidełko do paznokci zupełnie zbędne - ja dziekuję Używam tego produktu od: kilka miesięcy, nieregularnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 -bardzo wydajny
  • 14 czerwca 2014 o 14:30
    Być może do niej wrócę.
    Skupiona na zniszczonych i słabych paznokciach szukałam dla nich ratunku. Odżywka niestety nie zdała egzaminu. Spodziewałam się prawdziwego ratunku dla rozdwajającej się płytki paznokcia ale otrzymany efekt nie do końca mnie zadowolił. Odżywka w formie olejku jest dosyć uciążliwa. Bardzo długo się wchłania co wymaga czasu, wyklucza to jej stosowanie w trakcie zabieganego dnia. Trzeba jej niemalże pomóc i wmasować w płytkę. Zapach ma neutralny, lekko słodki. Efekty? Stosowałam wielokrotnie i nie zauważyłam aby paznokcie były mocniejsze, by odrastały zdrowsze. Po nałożeniu odżywki paznokieć jest nawilżony, natłuszczony, milszy w dotyku ale nie zauważyłam efektu naprawczego poza filmem, jaki zostawia olejek. Z kolei świetnie nadaje się do zmiękczania skórek. Nałożony na okolicę paznokcia widocznie nawilża i zmiękcza. Szybki sposób na zdrowo wyglądające dłonie. Dlaczego 3 gwiazdki? Paznokci nie uratowałam ale jestem miło zaskoczona efektem nawilżenia. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 do połowy
  • 9 kwietnia 2014 o 12:35
    Bez rewelacji.
    Używałam przez pewien czas, lecz nie zauważyłam praktycznie żadnych efektów, może paznokcie były trochę mocniejsze, ale po jednym malowaniu zwykłym lakierem, już tego efektu nie było. Do tego moim zdaniem zbyt płynna konsystencja, nie wchłaniająca się jest dla osób z dużą ilością wolnego czasu. Głównym plusem był zapach, bo jest naprawdę cudowny. Odżywka zmiękczała trochę skórki co też można dodać do plusów. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Calls
    24 lutego 2014 o 19:32
    dobra
    oliwka brzydko pachnie - wazeliną. nie polecam przed malowaniem paznokci, a raczej po. prosucent pomylił się co do jej zastosowania (moim zdaniem) bardziej działa na skórki a nie na same paznokcie. pozostawia tłuste paznokcie i dłonie. strasznie źle "wsiąka" w paznokieć, więc trzeba ją rozsmarowywać. mimo tych wszystkich minusów jest dobra, polecam osobom mające zniszczone skórki. stosowana regularnie daje boski efekt Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: cztery standardowe
  • 31 stycznia 2014 o 19:08
    bardzo dobra
    Odżywka o skutecznym działaniu. Ma konsystencję olejku i wymaga wsmarowania w paznokieć, co ma dodatkowe pozytywne działanie. Podczas stosowania (wystarczyła na 3 miesięczne kuracje) nie malowałam paznokci, rosły szybciej, przestały się rozdwajać i kruszyć, nawilżyła także skórki. Stosowałam na noc, ponieważ może tłuścić papier. Wymaga systematyczności dając w zamian świetny efekt. Polecam. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe (7 ml)