John Frieda Sheer Blonde, Highlight Activating Enhancing Schampoo Honey to Caramel Szampon rozświetlający włosy blond

mxxx1
    8 kwietnia 2017 o 13:28
    nie do blond
    Ogolnie dobry produkt ale nie radze do blond.Co ciekawe-glowny konsultant w John Frieda kiedys mi doradzil do wlosow blond uzywac serii dla brunetek.Dlaczego-a dla tego,ze blond seria na wlosach blond moze wprowadzic zolte i zielonkawe kolory.Seria dla brunetek zadba o blond wlosy nie zmieniajac ich na np"kurczaka"a wzmacniajac i przedluzajac kolor blond jaki mamy.Seria blond jak najbardziej dla szatynek.
    trivial
    11 czerwca 2013 o 10:29
    Sama nie wiem.
    Połowa oceny, bo połowicznie jestem z niego zadowolona. +/- mam ciemny, powiedzmy że karmelowy blond, któremu dodał odrobinkę pasemek, jednak timotei złote refleksy radzi sobie chyba z tym lepiej. +/- zapach dość ładny, ale nie zachwyca, jak dla mnie troszkę zbyt chemiczny i taki "fryzjerski". MINUS za konsystencję i odczucia towarzyszące podczas mycia. Szampon jest stanowczo za gęsty, ciężko jest mi go rozprowadzić na włosach, nawet po rozcieńczeniu w wodzie. Odżywka z tej serii ma bardziej szamponową konsystencję niż to. Podczas nakładania tego szamponu mam wrażenie, że raczej czymś oblepiam włosy niż myję - po prostu jakbym nakładała odżywkę. Fakt, włosy nawet bez odżywki są nawilżone, ale to chyba efekt tego oblepienia. Nie mam problemów z przetłuszczaniem się włosów, jednak po tym szamponie są ciężkie, oklapnięte, jakby niedomyte już następnego dnia. W połączeniu z odżywką jest super, ale wydaje mi się, że zwykły timotei i odżywka z tej serii dadzą taki sam, jak nie lepszy efekt :) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 września 2012 o 22:06
    Średnio
    Szampon miał na pewno miłą konsystencję i przyjemny zapach oraz był wydajny, wystarczyło niedużo na łapce aby umyć nawet długie gęste włosy. Jednak żadnego rozświetlania nie zauważyłam... Tak więc dla mnie zwykły szampon z wysoką ceną - za wysoką jak na rezultaty. Ilość zużytych opakowań: Zużyłam dwa opakowania
  • 12 sierpnia 2012 o 15:08
    miły
    Na początku chciałabym powiedzieć, ze mam naturalny blond odcień włosów i myślę, że na farbowanych ten szampon sprawdziłby się lepiej. Nie używałam też odżywki z tej samej serii. Ogólnie byłam zadowolona, bo szampon skutecznie usuwał pozostałości po stylizacji i włosy dobrze na niego reagowały. Nie zauważyłam jednak żadnych dodatkowych korzyści obiecanych przez producenta (blask, podkreślenie złocistego koloru włosów). Dobry i wydajny, ale ze względu na nie małą cenę oraz niezbyt naturalny skład nie zdecyduję się ponownie. Duży plus za konsystencje i zapach. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 19 czerwca 2012 o 8:45
    Dość dobry
    Dość dobry szampon-nie widziałąm co prawda, by jakoś rozświetlał mi wlosy-ale oczywiście w ogóle się tego nie spodziewałam:) Ma fajna konsystencję, dobrze wyplywa z opakowania, wystarczy mała ilośc by dokładnie umyl włosy. Zapach tez bardzo przyjemny, lekki, nie narzucający się i nie pozostający jakoś na włosach-wg mnie to duży plus. Gwiazdkę odejmuję za skład, jednak teraz przerzucam się na szampony "eco". Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze